Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Domestamorfose #2

Bij Domesta in Emmen zitten we midden in verbouwing van de bestaande locatie. Uitgangspunt is om een duurzame, circulaire werkomgeving te creëren en wij updaten je op deze pagina regelmatig over de ontwikkelingen.

Demontage & ontmanteling

De afgelopen weken stonden in het teken van de demontage van het kantoor interieur en van het ontmantelen van oude huurwoningen. Van meubilair tot wanden, vloeren en plafonds. Al deze elementen zijn naar de betreffende partners getransporteerd voor re-use (hergebruik), repair (onderhoud en reparatie), refurbish (opknappen), re-purpose (nieuwe toepassing) of recycling zodat het straks een nieuw, duurzaam leven krijgt.

Zo zijn de vloeren uit de huurwoningen van Domesta verwijderd om toegepast te worden in interieurbouw onderdelen en van het gesloopte metselwerk van deze woningen worden keukenbladen gemaakt.

Bestaande bureaubladen zijn de basis van de nieuwe bureaus en vergader- en bureaustoelen worden opgeknapt en voorzien van nieuwe stoffering.

Alle productieprocessen vinden zo dicht mogelijk bij de locatie plaats, in een straal van 5 tot maximaal 100km.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan definitieve tekeningen voor de werkplekken en ontmoetingsruimtes.

Terug naar Actueel

Benieuwd naar meer over circulair inrichten of verbouwen? Neem gerust eens contact op met Niels.

Bel Ellen Bel mij terug
Medewerker afbeelding