Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Inrichting Alpina Group

Samenwerking

Wij zijn verheugd de samenwerking tussen @Alpina Group en .pet projectinrichters te delen.

Alpina Group is een gerenommeerd specialist op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen, makelaardij en in combinatie met een eigen arbodienst een ijzersterke volmacht partij. Met tientallen vestigingen door het hele land, voorzien zij zakelijke en particuliere klanten advies.

De komende jaren focussen wij ons gaandeweg op de herinrichting van de panden volgens het principe activiteit gerelateerd werken (ABW). Lokaal inkopen en hergebruik van bestaande producten spelen daarbij een belangrijke rol. De doelstelling is herkenbaarheid in look & feel voor de klant, mét ruimte voor eigenheid van het pand en de medewerkers, die een nog prettigere werkomgeving geboden zal worden.

Leuk feitje: Alpina Group is de eerste opdrachtgever die gebruik heeft gemaakt van onze éigen Virtual Reality (VR) ruimte. Sinds deze week zijn onze ontwerpen middels 3D bril in ons pand te bekijken.

In het bijzonder bedanken wij het inkoopteam van Alpina voor het vertrouwen. Op naar een duurzame relatie!

Terug naar Actueel