Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Ruimte-in-ruimte

Je hebt nog nooit zo comfortabel kunnen vergaderen als met deze oplossing van Mikomax!

De belcellen en vergadercabines van Mikomax bieden stilte en privacy in een levendige omgeving. De zachte materialen aan de binnenzijde en het geluiddichte glas zorgen voor een prettige geluidsreductie, waardoor deze prikkelarme omgeving als de perfecte concentratieplek fungeert (ISO 29 dB).

Wat deze cabine van zichzelf al biedt:
Comfortabele banken
Ventilatiesysteem met aanwezigheidssensor
Energiebesparende ledverlichting met dimmer
Elektrificatiemodule (stroom, USB-poort en data)

Hiermee maken we de cabine nog specialer:
Ergonomische vergadertafel
TV-scherm aan de middenzuil
Green Walls: een buitenpaneel bekleed met planten, waardoor de luchtkwaliteit verbetert wordt


Modulair

De booth kenmerkt zich door het strakke design en is door de vele stoffen zo samen te stellen dat hij perfect past binnen jouw organisatie. Ze zijn voor elk kantoor geschikt, want een Hush Meet voor vier personen neemt weinig ruimte in beslag, evenveel als twee werkplekken.

De cabines zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen; van telefooncel tot vergaderruimte geschikt voor wel acht personen.

Duurzaam

Maar wat we je eigenlijk het liefste willen vertellen is dat dit innovatieve concept vanaf het begin goed doordacht is. Het is namelijk duurzaam ontwikkeld en geproduceerd. Hier vertellen we je graag meer over. Bel je ons even?

Terug naar Actueel

Heb je vragen of ideeën? Bel gerust eens met Annelien.

Bel Annelien Bel mij terug
Medewerker afbeelding