Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Comfortabel staand werken

We weten inmiddels allemaal dat te lang achter elkaar zitten enorm schadelijk is voor je gezondheid en tot veel klachten kan leiden. Het is daarom belangrijk om zittend en staand werken met elkaar af te wisselen. Je doet er goed aan om elke werkdag 6 tot 8 keer een korte periode (maximaal 20 minuten) staand te werken.

Als je dit dan doet, dan is het van belang dat je het goed doet. Wat je moet zien te voorkomen als je staand gaat werken, is dat je afwisselend steunt op je linker- of rechterbeen of hangt op je bureau waardoor je rug scheef komt te staan en je enkels op de verkeerde manier worden belast. Op deze manier kan staan werken zelfs schadelijk zijn. Ook kunnen je knieën op slot slaan, door te lang of verkeerd staand te werken.

Door Active Board Gymba te gebruiken als je staand werkt, heb je altijd de juiste houding. Active Board Gymba zorgt namelijk onbewust en als vanzelfsprekend voor dynamiek en de juiste houding tijdens het staan.

De voordelen van Gymba.
Gymba maakt staand werken plezierig en helpt daardoor om zittend en staand werken af te wisselen. Gymba voorkomt spierpijn, stijfheid en pijn aan voeten en benen en activeert het gehele lichaam, vooral de diepe beenspieren, de rug- en buikspieren. Gymba verbetert de houding, het evenwicht en het reactievermogen en stimuleert de bloedcirculatie. Gymba houdt de spieren van vooral enkels, kuiten en billen flexibel. Gymba is verrassend stabiel en veelzijdig, het verhoogt het werkplezier en helpt te focussen op je werk.

Terug naar Actueel

Wil je ook verantwoord staan werken? Gerrit helpt je graag op weg!

Bel Demi Bel mij terug
Medewerker afbeelding