Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Company Cleanup Day 2022

Vandaag, donderdag 10 februari 2022, was de eerste Company Cleanup day voor Vepa dealers; een initiatief van Vepa & Plastic Whale. Een ontzettend leuke actie in de week van de circulaire economie. Waarde creatie van plastic afval; dat is waar Vepa en Plastic Whale voor staan. Door heel Nederland gaan medewerkers van dealers op pad om plastic afval te verzamelen. Demi en Ronald van .pet projectinrichters, bijgestaan door Björn van Vepa, struinen de straten van Hoogeveen af, op zoek naar waardevol afval.

Wist je dat je van plastic afval de mooiste dingen maken. Dat bewijst vepa met de state-of-the-art circulaire kantoormeubelencollectie van Plastic Whale. Het bijzondere van de collectie is dat Plastic Whale de belangrijkste grondstof voor het meubilair zelf uit de Amsterdamse grachten vist. De flessen die uit de grachten worden gevist, worden gewassen en versnipperd. Van deze snippers worden vervolgens granulaatkorrels en vezels gemaakt. Granulaatkorrels zijn namelijk de basis van het PET-schuim, vezels vormen de belangrijkste grondstof voor het PET-vilt. Beide materialen zijn belangrijk voor de collectie. En wat voor collectie! Het resultaat is een prachtige boardroomtafel, de whale tail chairs, de barnacle lampen, en de whale akoestische panelen.

Wil je meer weten over de Plastic Whale collectie? Kom dan eens bij ons op bezoek in Hoogeveen. We laten je met plezier de collectie zien

Terug naar Actueel

Wil je met eigen ogen zien hoe mooi meubilair gemaakt van plastic afval kan zijn? Kom dan gerust eens langs in Hoogeveen, Ronald laat het je graag zien!

Bel Ronald Bel mij terug
Medewerker afbeelding