Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Een bureau in een kastje

Een ergonomisch zit-/sta-bureau opgeborgen in een kastje! Dat is HomeFit. Met het formaat van een schoenenkastje en in de kleur van je inrichting haal je een professionele ergonomische werkplek in huis.

HomeFit is een zit-sta bureau en kast in één. Zo kun je werken in je woonkamer met de kwaliteit van werken zoals je op kantoor gewend bent. We werken steeds meer vanuit huis. Niet iedereen heeft echter de ruimte voor een volledige zit/sta-werkplek zoals op kantoor. Heb je de luxe van een aparte (werk)kamer, dan kies je waarschijnlijk voor een verstelbaar bureau en een goede bureaustoel. Heb je die aparte ruimte niet, dan is er nu de HomeFit!

Met een breedte van slechts 105 cm en een diepte van 30 cm is HomeFit niet groter dan een schoenenkast of een flinke koffer. Het unieke ontwerp en de vele kleurenopties zorgen ervoor dat HomeFit naadloos in iedere woonkamer past. Heb je een moderne inrichting? Kies dan voor een volledig witte of zwarte variant. Landelijk? Dan past de eiken natuur versie wellicht beter. Retro? HomeFit is ook leverbaar in trendkleuren zoals bijvoorbeeld henna, taupe of mint.

De transformatie van het anonieme kast tot een volwaardige werkplek kan snel en eenvoudig worden gedaan door het openen van de deuren en het opklappen van het werkblad. In het werkblad zit de bediening voor de hoogteverstelling. De handige opberggoot in de kast, biedt ruimte aan werk gerelateerde materialen zoals een laptop, muis, ordner of werkmap.

Net als op kantoor is het thuis belangrijk om afwisselend zittend en staand te werken. Aan de keukentafel is dit vaak niet mogelijk. HomeFit is dé professionele werkplek voor thuis; volledig elektrisch in hoogte te verstellen van 68 cm tot 118 cm om zowel zittend als staand te kunnen werken. Uniek in zijn soort.

Het installeren van je HomeFit werkplek is een fluitje van een cent. Na het verwijderen van de kartonnen doos, hoef je slechts de stekker in het stopcontact te steken en je nieuwe bureau is klaar voor gebruik.

Terug naar Actueel

Wil jij ook een HomeFit als thuiswerkplek? Neem contact op met Gerrit en we gaan het voor je regelen!

Bel Demi Bel mij terug
Medewerker afbeelding