Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Gerrit Lindeboom met pensioen

Na ruim 40 jaar in de enerverende en mooie projectinrichting branche gaat Gerrit ons verlaten! Hij gaat genieten van zijn welverdiende pensioen. Vrijdag 29 april was de laatste werkdag van Gerrit bij .pet projectinrichters.

Van werken is op deze laatste dag echter niet veel gekomen. Ondanks het feit dat we afscheid namen van Gerrit als collega, hebben we er een feestelijke dag van gemaakt, met een lach en een traan. Een champagne ontbijt, taart eten van – hoe kan het ook anders – bakker Lindeboom uit Zwolle, een stroom van visite van relaties waar Gerrit tijdens zijn carrière mee heeft mogen samenwerken, cadeaus en een heerlijk diner waren de ingrediënten voor een onvergetelijke dag. We willen alle relaties die aanwezig zijn geweest, of op een andere manier aan Gerrit hebben gedacht, ontzettend bedanken, het was hartverwarmend.

Wij kijken samen terug op hele mooie jaren. Voor Gerrit draaide alles om het verbeteren van werkomgevingen, en de beste oplossing zoeken voor ieder vraagstuk. Duurzaamheid stond al in zijn woordenboek, voordat we dit allemaal gingen omarmen. We zullen Gerrit als collega én mens ontzettend missen. We wensen Gerrit, zijn vrouw Jenny, de kinderen en kleinkind al het goeds nu deze nieuwe fase in hun leven is aangebroken. Met de positieve levensgenietende mentaliteit van Gerrit, zijn wij ervan overtuigd dat dit helemaal in orde gaat komen.

Terug naar Actueel