Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Inrichting Dimence Groep

Nieuwe samenwerking: inrichting Dimence Rielerenk

Wij zijn verheugd mee te delen dat .pet projectinrichters een prachtige opdracht voor Dimence Groep mag uitvoeren.

Het gebouw

Dit jaar starten wij met een grote renovatie van Rielerenk te Deventer. Op deze locatie worden diverse vormen van psychiatrische zorg geboden, zowel mediumcare als highcare.

Het gebouw bestaat uit twee bouwlagen: een souterrain en een begane grond. Het hart kenmerkt zich door veel lichtinval en grote vides, welke verbonden zijn aan het Deventer Ziekenhuis.

Grote renovatie

Gedurende het jaar 2024 krijgt het gehele gebouw een midlife update, waarmee de locatie voor de komende 15-20 jaar weer gebruiksklaar is. Dit betekent onder andere de aanpak van knelpunten rondom luchtbehandeling, klimaat en geluid. Daarnaast wordt de locatie verduurzaamd door toepassing van de Erkende Maatregelen, zoals plaatsing van zonnepanelen.

Naast bouwkundig wordt esthetisch een verbetering gemaakt; Onze interieurarchitect Masoud heeft zich gebogen over het vraagstuk en een geheel nieuw interieur ontworpen. Er wordt geschilderd, nieuwe raam- en vloerstoffering geplaatst en het meubilair wordt vervangen.

Uitdagend aan dit project is dat de renovatie wordt uitgevoerd terwijl het gebouw operationeel blijft. Dat betekent dat de cliënten gebruik blijven maken van alle faciliteiten. Dit vergt van alle ketenpartners nauwe samenwerking, flexibiliteit en vakmanschap.

Realisatie

De verbouwing is naar verwachting eind 2024 gereed.

De realisatie wordt volgens ketenpartner overeenkomst gerealiseerd met onder andere Van Wijnen, Lenferink, Iedema en onze vaste meubelleveranciers.

Terug naar Actueel

Het is onze missie om van elke zorgomgeving een healing environment te maken. Benieuwd hoe we dat doen? Bel gerust eens met Alex.

Bel Alex Bel mij terug
Medewerker afbeelding