Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Inrichting UMCG

Samenwerking inrichting UMCG

De recente aanbesteding, die veel aandacht trok in de gezondheidszorg- en zakelijke markt, heeft geresulteerd in een partnerschap tussen UMCG en .pet projectinrichters. Deze samenwerking is gestoeld op gedeelde waarden op het gebied van innovatie, duurzaamheid en een gedeelde visie om werk- en zorgomgevingen te creëren die zowel functioneel als esthetisch zijn.

Focus op Gezondheid en Welzijn

Een van de opmerkelijke aspecten van deze samenwerking is de gezamenlijke inzet voor het bevorderen van gezondheid en welzijn op de werkplek en in de zorgomgeving.
We combineren onze jarenlange ervaring met het ontwerpen van inspirerende ruimtes met UMCG’s deskundigheid in gezondheid om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die de gezondheid en productiviteit van medewerkers bevorderen.

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

Bij .pet projectinrichters hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Samen met UMCG zullen we streven naar eco-vriendelijke oplossingen, van herbruikbare materialen tot energiezuinige ontwerpen. Onze gezamenlijke inzet voor duurzaamheid weerspiegelt zich in elk aspect van onze projecten.

Inrichting

Het nieuwe Universitair Centrum Psychiatrie, ook wel UPC, krijgt diverse kantoorruimtes, spreek- behandelkamers, onderzoekruimtes en circa 80 patiëntenkamers. Dat betekent dat er veel kantoorinrichting en los interieur nodig is, in totaal bijna 8000 items! Naast los meubilair, wordt het nieuwe gebouw ook voorzien van maatwerk zoals pantry’s en balies.

Contractondertekening

Afgelopen week hebben het UMCGZwartwoud en .pet projectinrichters het contract ondertekend.
We zijn blij met deze mooie samenwerking en kijken ernaar uit om het nieuwe Universitair Centrum Psychiatrie medio juni 2024 op te leveren!

Terug naar Actueel

Het is onze missie om van elke zorgomgeving een healing environment te maken. Benieuwd hoe we dat doen? Bel gerust eens met Ellen.

Bel Ellen Bel mij terug
Medewerker afbeelding