Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Inspireren, motiveren & informeren

Na een lange Corona periode waarin het niet of nauwelijks mogelijk was elkaar fysiek te ontmoeten gaan we eindelijk weer terug naar een situatie waarin we weer in levende lijve kunnen afspreken. Iedereen heeft de afgelopen periode op een andere manier beleefd, maar we kunnen het er over eens zijn dat we deze tijd met plezier achter ons laten. Onze medewerkers hebben laten zien in staat te zijn creatief te denken, flexibel te zijn en elkaar en onze relaties te helpen met de soms lastige vraagstukken die de pandemie teweeg heeft gebracht. Een hecht team, waar we we ontzettend trots op zijn!

Nu we stap voor stap meer terug kunnen gaan ‘naar het oude normaal’ vonden we het belangrijk om elkaar weer te fysiek te ontmoeten. Een moment om weer eens bij te praten, elkaar in de ogen te kunnen kijken; met het hele team. Daarom hebben we (uiteraard geheel coronaproof) een inspiratiesessie georganiseerd in Stadstheater De Bond in Oldenzaal, samen met alle medewerkers van de gehele groep. Tijdens deze middag en avond hebben we elkaar geïnspireerd, geïnformeerd en gemotiveerd.

De gouden overwinning van het Nederlands rolstoelbasketbal team in Tokyo!

We zijn de avond gestart met de komst van bondscoach van het Nederlands rolstoelbasketbal team Gertjan van der Linden en rolstoelbasketbalster Cher Körver. Na de prachtige gouden overwinning in Tokyo op de paralympische spelen, kwamen ze vol trots de gouden medaille tonen. De ambassadeurs van Sitness hebben een cheque ter waarde van € 5000,- aan Stichting Ben aangeboden voor deze top prestatie!  

Met bijzondere gasten zoals de band ENORM (bekend van de videoclip UP, die speciaal voor de rolstoelbasketbal dames is gemaakt), Drentse singer-songwriter Leon Moorman, de burgemeester van Oldenzaal; Patrick Welman en cabaretier Thijs Kemperink hebben we prachtige avond met elkaar beleefd.

We hebben enorm veel energie en inspiratie opgedaan, en we staan te popelen om onze relaties weer te mogen informeren en inspireren in ons nieuwe inspiratiecentrum in Hoogeveen. Je bent van harte welkom!

Terug naar Actueel