Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Kusch +Co Creva desk

De Creva Desk van Kusch +Co is een bijzondere tafelserie die de typische stijl van woonmeubilair naar werkomgevingen vertaalt. De strakke vormgeving wordt verfijnd door de exacte rondingen en de uitgebalanceerde proporties en hoeken.

De uitstraling komt nog beter tot zijn recht door gebruik van het natuurlijke materiaal hout. De constructie blinkt uit door de vele ingenieuze oplossingen die zijn toegepast. Het kaderloze subframe biedt ontzettend veel beenruimte.

De voeg in het midden van het tafelblad biedt je de mogelijkheid verschillende items aan de tafel toe te voegen, zoals vrij positioneerbare elektrificatiemodules, privacy panelen en presentatietableaus.

De creva desk tafels zijn veelzijdig inzetbaar. Ze zijn ideaal als aanlandwerkplek voor kort verblijf, als grote conferentieopstelling en niet te vergeten als statafels. De creva tafel zal niet misstaan in een breed scala van interieurs, van kantoren tot bedrijfsrestaurants, van recreatie tot wachtkamers, van ontmoetingspunt tot breakout ruimtes.

Duurzaamheid hoog in het vaandel
Kusch +Co producten staan garant voor een lange levenscyclus en optimale recycleerbaarheid. Al vanaf het begin van het designproces wordt rekening gehouden met alle milieurelevante componenten. Dit strekt zich uit van een milieuvriendelijke materiaalkeuze en design tot de productie en verwerking, met als doel om een ecologisch verantwoorde energiebalans te behouden.

Terug naar Actueel

Wil je meer informatie ontvangen over de verschillende toepassingen van de Creva Desk? Neem contact op met Annelien, ze helpt je graag verder!

Bel Annelien Bel mij terug
Medewerker afbeelding