Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

.pet projectinrichters gaat verhuizen

Al sinds 1857 zijn de verschillende !pet-bedrijven gevestigd in Hoogeveen. Tot op de dag van vandaag is .pet projectinrichters gevestigd op het vertrouwde adres; Hoofdstraat nummer 124. Maar, het is tijd voor iets nieuws, iets anders… .pet projectinrichters gaat verhuizen!

Een nieuwe bijzondere locatie
De wereld om ons heen verandert in een rap tempo. Deze veranderingen hebben effect op hoe we ons leven inrichten; zowel in de privésfeer als in onze werkomgeving. De coronacrisis is het meest recente en tevens een zeer ingrijpend voorbeeld hiervan. Als landelijk opererende projectinrichter van onder andere kantoren, zorgomgevingen en onderwijsinstellingen is .pet projectinrichters dagelijks bezig met het vormgeven van oplossingen voor onze opdrachtgevers, als antwoord op al deze veranderingen. Om ons verhaal en onze unieke duurzame oplossingen nóg beter te kunnen presenteren hebben we besloten te verhuizen naar een nieuwe, bijzondere locatie.

Om de samenwerking met onze lokale en regionale partners te kunnen voortzetten én versterken hebben we ervoor gekozen Hoogeveen als thuisbasis te behouden. Sterker nog; we blijven in de Hoofdstraat en verhuizen naar nummer 9. Medio januari 2021 zullen wij onze intrek nemen in misschien wel het oudste pand van Hoogeveen; Huize Venendal. Dit karakteristieke gebouw kent een rijke geschiedenis dat teruggaat tot de 17e eeuw. Oorspronkelijk deed het gebouw dienst als poorthuis en in de 19e eeuw is het verbouwd tot herenhuis. In de afgelopen jaren heeft Huize Venendal voornamelijk een museale en galerie functie gehad.

Conceptstore van .pet projectinrichters.
Huize Venendal wordt getransformeerd tot conceptstore van .pet projectinrichters. Geen statische plek waar objecten en producten getoond zullen worden. Nee, Huize Venendal wordt het nieuwe thuishonk van .pet projectinrichters. Het thuishonk wordt de verbindende schakel voor onze medewerkers en relaties; een plek waar je graag bent, ontmoet, ontvangt en werkt. Met een groot magneeteffect voor onze opdrachtgevers, laten wij in onze conceptstore zien wie wij zijn, waar we voor staan en wat we voor onze opdrachtgevers in petto hebben.

het team van .pet projectinrichters

In Huize Venendal maken wij onze visie op duurzaam inrichten concreet; design, cultuur & architectuur, sfeer & beleving, creativiteit en circulariteit; eigentijdse oplossingen komen hier samen. Met respect voor de klassieke elementen van het gebouw en de cultuurhistorische waarde voor Hoogeveen creëren wij een inspirerende, functionele, duurzame en vitale (werk)omgeving. Soms met een vette knipoog. In onze kookstudio worden met verschillende ingrediënten (stoffen, gerecyclede materialen, vloerstalen, etc.) inrichtingsplannen op smaak gebracht. Eenmaal op smaak bieden we je de mogelijkheid binnen in de VR-room te stappen, waar je een virtuele wandeling maakt door een met zorg en passie samengestelde, nieuwe inrichting.

We kijken er naar uit om je begin 2021 te verwelkomen in ons nieuwe thuishonk!

Terug naar Actueel