Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Prijswinnende nieuwe stoel Aeris

Aeris heeft onlangs de nieuwe Numo stoel geïntroduceerd. Terwijl de eerste stoelen van de band rollen heeft deze stoel al twee red dot awards te pakken. En dat is niet voor niets. Aeris brengt op elegante wijze design en ergonomie samen in de Numo stoel.

De Numo designstoel van Aeris maakt dat je overal en altijd beweegt terwijl je zit. Dankzij het slimme ontwerp en het speciale bewegingsmechanisme is er geen inspanning nodig; de Numo volgt je natuurlijke bewegingen. De designstoel beweegt niet alleen naar achteren, maar ook naar voren, waardoor een compleet nieuwe zitbeleving ontstaat. Dat is niet alleen fun, maar ook nog eens goed voor je lichaam.

De stoel is breed inzetbaar. In een wachtruimte, als vergaderstoel, terwijl je aan het scrummen bent, of gewoon thuis aan de eet- of tuintafel. Het gepoedecoate sledeframe is namelijk geschikt voor toepassing buiten.

De Numo is beschikbaar in vijf verschillende kleuren en vier verschillende onderstellen welke leverbaar zijn in gepoedercoat of glanzend chroom. De ergonomische kussens met antislip maakt dat je eindeloos kunt variëren met verschillende kleurcombinaties. De kuip met geïntegreerde UV protectie is kleurvast. Het eiken 4-poot onderstel is uiteraard FSC-gecertificeerd.

Terug naar Actueel

Wil je meer informatie over de Numo stoel, of misschien een keertje proef zitten? Bel Gerrit voor een afspraak, hij helpt je graag!

Bel Demi Bel mij terug
Medewerker afbeelding