Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Sedus introduceert revolutionaire bureaustoel

Open kantoorlandschappen en flexibele werkplekmodellen bepalen de kantoorconcepten van vandaag en morgen. Door de vele flexwerkers stuiten bureaustoelen vaak op hun grenzen. Veel medewerkers stellen de stoel niet correct in, wat in het ergste geval schade aan de gezondheid kan veroorzaken. Onder de naam se:flex brengt Sedus zijn eerste bureaustoel met automatische gewichtsaanpassing op de markt.

Ergonomisch perfect zitten
De se:flex bureaustoelen maken het ergonomisch perfect zitten buitengewoon eenvoudig. De nieuwe stoel van Sedus herkent het gewicht van zijn gebruiker, regelt de veerdruk van de rugleuning en biedt een volledig nieuwe bewegingsvrijheid. Wat voor de gebruiker min of meer onzichtbaar blijft, wordt pas merkbaar als hij of zij gaat zitten. De bureaustoel weet tot nu toe een ongeëvenaard zitcomfort te bieden. Het zitcomfort van se:flex overtreft de meeste bureaustoelen ver in dit prijssegment.

Optimale bewegingsvrijheid
De bureaustoel is uitstekend geschikt voor gebruik bij flexplekken, omdat hij het tijdrovende instellen overbodig maakt door een maximaal geautomatiseerde zelfaanpassing. De innovatieve verbinding van zitting en rugleuning biedt de gebruiker onbeperkte bewegingsvrijheid. Zo wordt de rug ook bij draai- en zijwaartse bewegingen optimaal ondersteund.

Innovatief en verantwoord
Sedus heeft een lange historie in de ontwikkeling van innovatieve en ergonomisch verantwoorde bureaustoelen. Met de introductie van de se:flex zet Sedus deze traditie voort. De se:flex is een stoel die je moet ervaren, wij organiseren graag een proefplaatsing.

Terug naar Actueel