Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Stijlvol vergaderen met Be22

Eind maart lanceert Be By Beta een nieuwe vergaderstoel: de Be22. Hij zit heerlijk, geeft uitstekende ondersteuning en heeft een luxe uitstraling. Deze fraaie stoel is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en daardoor geschikt voor iedere werkomgeving. De Be22 is standaard voorzien van een schommelmechaniek dat het dynamisch zitten als vanzelf stimuleert. En ook prettig; de stoel is bijzonder goed geprijsd!

De B22 stoel komt in veel verschillende uitvoeringen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende rughoogtes, een zwart of wit kunststof frame, met of zonder armleggers, diverse onderstelopties en uiteraard kun je eindeloos variëren als het gaat om de stoffering.

Stoelen van Be By Beta worden in Breda ontworpen, gestoffeerd en gemonteerd. Echt Hollandse bureaustoelen dus. Dichtbij produceren heeft veel voordelen. Werkgelegenheid in eigen land, gegarandeerde controle op kwaliteit, flexibiliteit en minder CO2-uitstoot.

De Be22 is niet alleen een fraaie stoel, het is ook een verantwoorde keuze. Be Green; het leveren van duurzame producten is één van de kernwaarden van Be By Beta. De stoel wordt in Nederland, op duurzame wijze geproduceerd en is 100% recyclebaar. Aan het einde van de levensduur krijgt ieder onderdeel een nieuw leven. Een kruisvoet wordt bijvoorbeeld een verlichtingsarmatuur, de gasveer wordt hergebruikt, de schuimvulling van de zitting wordt een judomat, textiel wordt gebruikt voor het maken van pakdekens en kunststof onderdelen worden pootdoppen voor tafels.

Terug naar Actueel

Wil je ook dynamisch zitten en alles weten over de duurzame Be22 stoel? Neem dan contact op met Gerrit voor goed advies.

Bel Demi Bel mij terug
Medewerker afbeelding