Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Omarm de lente met Fatboy op je terras

De nieuwe Toní collectie van Fatboy

Hier is Toní. Maak kennis met dit nieuwe ontwerp van Erik Stehmann voor Fatboy. Hij toverde klassiek design om naar een modern terrasmeubel; de Toní Collectie. Deze fraaie tuinset is vervaardigd uit aluminium, wat de tafels en stoelen roestvrij, UV- en weerbestendig maakt. De stoel is flexibel in gebruik door het lichte gewicht en de mogelijkheid tot stapelen.

De Fatboy Toní tuinset maak je compleet met de comfortabele stoelkussens, die zowel op de Chair als Armchair passen.

Headdemock?

Oftewel; Heb jij hem ook? Deze comfortabele hangmat is uitermate geschikt voor de zonnige dagen. De hangmat is gemaakt van polyester wat hem enorm comfortabel maakt. Door het compacte formaat is de Headdemock gemakkelijk verplaatsbaar en mee te nemen. Door de stevige standaard, ben je niet afhankelijk van een boom of paal. De hangmat is ruim voor 1 persoon, maar geschikt voor 2 personen. Het bijbehorende hoofdkussen geeft net een beetje extra comfort. Met wie neem jij een duik in deze heerlijke hangmat?

Waarom de headdemock?

– Vuil- en waterafstotend
– UV-resistent
– Eenvoudig te reinigen met lauw water en neutrale zeep
– Beschikbaar in 16 kleuren
– Geschikt tot 150 kg
– Gewicht is slechts 28, wat de hangmat eenvoudig vervoerbaar maakt

Fatboy Headdepleck
Headdepleck

Heb jij geen ruimte voor de staander van deze hangmat? Dan is er voor jou de Fatboy Headdepleck. Deze ideale hangmat past overal.

Terug naar Actueel

Ben je toe aan een ontspanning en wil je Fatboy op je terras? Bel Annelien en ze informeert je graag!

Bel Annelien Bel mij terug
Medewerker afbeelding