Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

#thuiswerken – (Thuis)werken en design gaan goed samen

Steeds vaker werken we één of meerdere dagen thuis. Velen van ons zijn door de huidige coronacrisis genoodzaakt thuis te werken. Maar, niet iedereen heeft thuis de beschikking over een aparte ruimte die als (thuis)kantoor functioneert. Vaak werken we aan de keukentafel met alle ongemakken van dien.

Met een bureau en bureaustoel zorg je ervoor dat je ook thuis een gezonde werkplek creëert. We besteden veel tijd en zorg aan de inrichting van ons huis. We richten het naar eigen smaak in, en creëren een sfeer waarbij we ons thuis voelen. Een regulier kantoorbureau doet vaak afbreuk aan die sfeer.

Gelukkig zijn er mooie alternatieven. Bijvoorbeeld een bureau dat gemaakt is van natuurlijke materialen zoals eikenhout. Zo’n bureau doet geen onrecht aan je, met zorg samengestelde, interieur!

Een goed voorbeeld is de Copenhaque desk van de Deense design fabrikant Hay. Dit bureau is uitermate geschikt als thuiswerkplek. Het bureau is ontworpen door de Bouroullec broers en heeft een moderne, warme en functionele uitstraling; een écht een designstuk. Functioneel in gebruik, gecombineerd met traditioneel design; dat waren de ingrediënten waarmee de broers voor Hay aan de slag zijn gegaan. Het resultaat: een modern bureau met karakteristieke eigenschappen, vervaardigt uit kwalitatieve, duurzame materialen.

Eenvoudige, maar sierlijke, asymmetrische poten. Een gestroomlijnd tafelblad. Deze eigenschappen resulteren in een functioneel, compact en overzichtelijk ontwerp. De Copenhaque Desk is geschikt voor zowel kantoor- als thuiswerkomgeving. Het frame is van massief eiken en het tafelblad van multiplex is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Waarom dit bureau?

– Multifunctionele tafel- en bureau serie in verschillende vormen, maten, materialen en kleuren;
– Variabiliteit in blad en frameafwerking;
– De serie is leverbaar als ronde tafel met 3 of 4 poten, rechthoekige tafel met 4 poten én als bureau;
– Geschikt voor zowel particuliere als openbare omgeving.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terug naar Actueel

Ben je ook zo enthousiast over het prachtige design van dit Hay bureau en wil je graag een advies over een samenstelling die past binnen jouw interieur? Neem contact op met onze commerciële binnendienst.

Bel Demi Bel mij terug
Medewerker afbeelding