Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

#thuiswerken | Your home is not an office

Velen van ons zijn door de coronacrisis gedwongen om thuis te werken. De keukentafel is niet langer alleen een plek waar je gezellig een kop koffie drinkt en waar de maaltijden worden genuttigd. Het is ook de plek waar volop wordt gewerkt. Dit is verre van ideaal. Los van de ergonomische beperkingen die de keukentafel met zich mee brengt, is een afgezonderde plek belangrijk om ook thuis de juiste balans te vinden tussen werk en privé.

Conical Homedesk

Omdat je thuis geen afbreuk wilt doen aan je met zorg samengestelde interieur, is het plaatsen van een kantoorbureau in je woonkamer vaak geen optie. Dutchglobe heeft de afgelopen weken een volledig nieuwe werkplek ontwikkeld; de Conical Homedesk. Bij het ontwerp van dit bureau is niet alleen aandacht geschonken aan belangrijke ergonomische factoren, zoals het in hoogte kunnen verstellen van het bureau en monitor, er is ook veel energie gestoken in esthetiek en duurzaamheidsaspecten.

Aan alles is gedacht

Bij het ontwerp van deze werkplek is werkelijk aan alles gedacht. Het materiaal bestaat uit 100% FSC gecertificeerd eikenhout. Het blad heeft een afmeting van 160x80cm en elegante afgeronde hoeken. De Conical Homedesk is eenvoudig in hoogte te verstellen van 62 tot 84cm d.m.v. een houten pin in de poot. In het blad zit een fraaie pop-up inbouwunit verwerkt met 3x een 230V stroompunt en 2x een USB charge. Optioneel is de 3d level plank leverbaar waardoor je een monitor op de gewenste hoogte kunt brengen. De plank geeft tevens extra ruimte op de werkplek. Een mooie optionele toevoeging is de lamp met houten fitting en LED lichtbron.

De specificaties op een rijtje

  • De Conical Homedesk is gemaakt van eiken hout.
  • Het bureau is leverbaar in natuurlijke beits een zwarte beits.
  • Het hout is 100% FSC gecertificeerd.
  • Het blad heeft een afmeting van 160x80cm en fraaie afgeronde hoeken.
  • Hoogte instelbaar van 62 tot 84cm
  • Pop-up inbouwunit met 3x 230V stroom en 2x USB charger en 1,5 meter snoer.
  • Optionele 3rd level plank t.b.v. monitor in 3 hoogtes te verstellen.
  • Optionele lamp met houten fitting inclusief LED lichtbron.
Terug naar Actueel

Wil je graag meer weten over de Conical Homedesk, of een advies voor jouw ideale thuiswerkplek? Neem gerust contact op met Gerrit, hij helpt je graag!

Bel Demi Bel mij terug
Medewerker afbeelding