Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Transformatie Kornoeljehof

Een prettige, veilige, gezellige en vertrouwde woonomgeving, dat is wat Interzorg Noord Nederland haar bewoners wil bieden.

Voor de locatie De Kornoeljehof in Vries hebben wij de entree en de centrale (ontvangst)ruimte mogen herinrichten. Samen met !pet visuele communicatie hebben we deze ruimtes getransformeerd naar de oude dorpskern van Vries. Locaties en panden die bij de bewoners in het geheugen gegrift staan, zijn grafisch nagebootst en geprint op vinylbehang en folies. Het is net alsof je je begeeft in Vries uit de jaren 60. Zo vind je er de kapper, het winkeltje en het café van toen, waar volop wordt gebiljart.

Het zorgcentrum wil laagdrempelig en toegankelijk zijn. Daarom is er geen balie meer, maar een koffiecorner mét gastvrouw. Het meubilair nodigt uit om elkaar te ontmoeten. De bewoners voelen zich er thuis; talloze kopjes koffie worden er gedronken, en er worden volop spelletjes gespeeld.

Terug naar Actueel

Wil je alles weten over dit project, of over de mogelijkheden van signing voor jouw bedrijf of organisatie? Neem dan contact op met Alex, hij vertelt je graag alles wat je wilt weten.

Bel Alex Bel mij terug
Medewerker afbeelding