Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Vepa & .pet winnen aanbesteding

Vepa en .pet projectinrichters zijn de komende jaren leverancier van het kantoormeubilair van Samenwerkingsorganisatie (SWO) De Wolden Hoogeveen

Samenwerkingsorganisatie (SWO) De Wolden Hoogeveen heeft de levering van kantoormeubilair gegund aan Vepa en .pet projectinrichters in Hoogeveen. De ambtelijke organisaties van gemeente Hoogeveen en gemeente De Wolden vormen één organisatie: Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen.
De SWO was met deze aanbesteding op zoek naar een geschikte partner op het gebied van kantoorinrichting. Hierbij gaat het niet alleen om het leveren van meubilair, maar ook om een adviesrol waarbij de leverancier kan adviseren en op een innovatieve en duurzame wijze de kantoorgebouwen kan inrichten. Vepa en .pet projectinrichters zijn samen met regionale partners de uitdaging aangegaan en hebben de aanbesteding gewonnen.

Op de foto v.l.n.r:
Johan Dijkink: Manager eenheden Advies & Control en Advies & Services van de SWO
Harry van der Stouwe: specialist projectinrichting .pet projectinrichters
Janwillem de Kam: Directeur Vepa

Vepa en .pet zijn met de SWO een overeenkomst aangegaan voor vijf jaar, met aansluitend vijf verlengingsopties van één jaar.

Met de nieuwe raamovereenkomst  worden de volgende doelstellingen nagestreefd:

  • Het ontwikkelen van een ‘kantoor-huisstijl’ voor de SWO met daarbij een uniforme uitstraling van het standaard meubilair.
  • Meubilair gebaseerd op de visie ‘Moderne Werkomgeving SWO’.
  • Het (mede)ontwikkelen van een circulaire kantooromgeving met circulair meubilair.
  • Een goede bijdrage leveren aan de werkomgeving van de medewerkers.
  • Circulariteit op een positieve manier zichtbaar maken.

We zijn erg blij dat we deze mooie opdracht samen mogen invullen. Door de brede scope van het project kunnen we onze toegevoegde waarde op het gebied van inrichting, dienstverlening en circulariteit optimaal invullen. We zien uit naar een mooie samenwerking.

Contractondertekening
Onlangs is het contract tussen de drie partijen ondertekend, waarmee een feestelijk start is gegeven aan de samenwerking.

Terug naar Actueel

Wil je meer weten over dit project, of ben je op zoek naar een partij die je ‘kantoor-huisstijl’ kan ontwikkelen of upgraden? Neem gerust contact met Harry op voor een goed gesprek.

Bel Harry Bel mij terug
Medewerker afbeelding