Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Week van de Circulaire Economie

Het is de week van de circulaire economie. Met deze jaarlijkse, landelijke campagneweek laat ondernemend Nederland het belang van de circulaire economie zien.

De Circulaire Economie is een economisch systeem, gericht op maximaal hergebruik van producten, onderdelen en grondstoffen. Het streven is om waardevernietiging te minimaliseren.

In deze campagneweek schenken we aandacht aan de urgente transitie naar een duurzame werkomgeving. We vertellen je de komende dagen welke bijdrage .pet projectinrichters levert aan de circulaire economie. We laten je kennismaken met onze duurzame diensten, zoals Reversed Logistics, en producten die uitermate geschikt zijn voor circulaire inrichtingsconcepten. Deze unieke combinatie van producten en diensten dragen bij aan het realiseren van je duurzaamheidsdoelstellingen.

test2

Bij circulair inrichten gaat het om het behouden van grondstoffen en waarde. We spreken daarbij niet langer over bezit, maar over gebruik van het interieur, ook wel Interior-As-A-Service genoemd. Onze aanpak bestaat uit het bespreken van de doelstellingen van het inrichtingsplan en vervolgens het maken van passende ontwerp- en productvoorstellen. We maken duidelijke afspraken over de kwaliteit, de financiering, het gebruik en de gebruiksperiode. Tijdens het gebruik blijven wij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de inrichting en het meubilair.

Duurzaam inrichten is onze passie, we gaan er graag over met je in gesprek!

Terug naar Actueel

Wil je eens van gedachten wisselen over circulair inrichten? Niels gaat graag het gesprek met je aan.

Bel Ellen Bel mij terug
Medewerker afbeelding