Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

#weekvandeCE – Reversed Logistics

Tijdens de campagneweek van de Circulaire Economie schenken we aandacht aan de urgente transitie naar een duurzame werkomgeving.

Duurzaam ontzorgen
Veel ondernemingen zijn altijd in beweging. Veranderingen binnen de organisatie betekenen vaak ook een verandering van de inrichting. Voor het bestaande meubilair is niet altijd direct een nieuwe bestemming en raakt hierdoor overtollig. Bij wie staan er niet een paar ongebruikte bureaustoelen onder de trap, terwijl er op een andere locatie wellicht bureaustoelen nodig zijn. Het is daarom belangrijk snel te kunnen beschikken over het juiste meubilair op het juiste moment.

Slim je meubelinventaris beheren
Om je je meubelinventaris slim, duurzaam en efficiënt te beheren, hebben wij een unieke dienst ontwikkelt, namelijk: Reversed Logistics. Het uitgangspunt is het aanhouden van een, voor de organisatie, effectieve voorraad. Het opnieuw inzetten van het bestaande meubilair wordt hiermee geoptimaliseerd. Wij hebben inmiddels mooie resultaten geboekt bij meerdere opdrachtgevers. De focus op hergebruik levert een aanzienlijke bijdrage aan je duurzaamheidsdoelstellingen en tegelijkertijd bespaar je op de aanschafkosten van nieuw meubilair.

Dit gebeurt met het meubilair dat over is
Je (tijdelijk) overtollig meubilair wordt door ons bij je opgehaald. Bij binnenkomst in ons magazijn wordt het meubilair grondig geïnspecteerd en gereed gemaakt voor toekomstig hergebruik binnen je organisatie. Voldoet het meubilair aan de kaders die wij samen hebben opgesteld, dan wordt het geregistreerd in online catalogus, specifiek voor jouw organisatie. Alle producten in de catalogus worden voorzien van foto’s, specificaties en een omschrijving van de staat waarin het meubel zich bevindt. Via de online catalogus heb je 24/7 toegang tot je eigen voorraad. Wil je het meubilair opnieuw gebruiken? Met een paar muisklikken is het geregeld.

je voorraad is 24/7 inzichtelijk

Samen werken aan een duurzame samenleving
Door gebruik te maken van het Reversed Logistics programma van .pet, maak je optimaal gebruik van je bestaande meubilair. Hierdoor voorkom je het onnodig aanschaffen van nieuw meubilair, waardoor je kostenefficiënt je meubelinventaris beheert. Daarnaast vinden wij het belangrijk te streven naar een duurzame samenleving. Door hergebruik van bestaand meubilair kunnen wij hier samen een belangrijke bijdrage aan leveren.

Terug naar Actueel

Je meubelinventaris slim en duurzaam beheren? Ronald vertelt je graag over de mogelijkheden.

Bel Ronald Bel mij terug
Medewerker afbeelding