Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Bert Plantagie

De collectie van Bert Plantagie bestaat uit tijdloos en tegelijk eigentijds designmeubilair. Het Dutch Design meubelmerk behoort tot de top van Nederlandse meubelproducenten. In samenwerking met getalenteerde designers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder is een brede collectie neergezet met maatwerk als speerpunt. De collectie van Bert Plantagie staat bekend om de vele mogelijkheden. Zo worden de meubels op bestelling in eigen beheer met de hand vervaardigd, is er een ongekend scala aan persoonlijke finesses zoals duo-stoffering, onderstelling op maat en in kleur en vele optionele maatvoeringen. Het hoofdkantoor met binnendienst en administratieafdeling is gevestigd in Nederland, evenals het designteam, de productontwikkeling en een grote afdeling logistiek en expeditie. De Bert Plantagie collectie wordt in meerdere landen verkocht en veelal met eigen vrachtwagens naar de geselecteerde dealers vervoerd.

Ben je enthousiast geworden van het eigentijdse designmeubilair van Bert Plantagie? Neem dan contact met ons op via info@petprojectinrichters.nl of bel ons op 0528-265131.