Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

BMA Ergonomics

BMA Ergonomics zet zich al decennialang in voor het verbeteren van de zithouding op het werk. In 1988 startte BMA Ergonomics als Biomechanisch Adviesbureau, totdat ze tot de conclusie kwamen dat er relatief weinig goede ergonomische bureaustoelen op de markt werden aangeboden. Deze constatering leidde in 1996 tot de eigen ontwikkeling en productie van de Axia® beeldschermstoel. Sindsdien is BMA Ergonomics een onderdeel van Flokk, een van de toonaangevende producenten van kantoormeubilair in Noord- en West-Europa.

Bij gezond werken is een goede ergonomische bureaustoel essentieel. Gezond werken is echter meer dan het optimaal inrichten van de kantooromgeving. Het Axia 2.0 bureaustoelprogramma is veel meer dan een ergonomische bureaustoel waarop je ontspannen en gezond zit. Het is een compleet en slim zitsysteem waarin al BMA kennis op het gebied van ergonomie, technologie en duurzaamheid samenkomt. Een systeem dat mensen bewust maakt van hun zitgedrag en hen daarbij actief ondersteunt.
Een goede bureaustoel levert direct voordeel op. Hij zorgt ervoor dat jij en je medewerkers zich beter voelen en het voorkomt ziekteverzuim. Als medewerkers na een lange dag van voornamelijk zittend werk weer fit naar huis gaan, weet je zeker dat de ergonomische bureaustoel de juiste ondersteuning biedt voor rug, nek, bekken en armen.

Bij BMA Ergonomics loopt duurzaamheid als een rode draad door de bedrijfsvoering. In alle fasen van de cyclus. In de ontwikkeling- en productiefase. Maar ook in de gebruiks- en recyclingfase. Het uitgangspunt van BMA is namelijk dat afval niet bestaat en dat de materialenkringloop gesloten moet zijn.

Naast een ergonomisch verantwoorde bureaustoel kies je bij BMA ook voor een duurzame bureaustoel.

Wil je vrijblijvend een BMA bureaustoel op proef? Bel Marianne, en het wordt geregeld!

Bel Marianne Bel mij terug
Medewerker afbeelding