Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

BOW smart office fit-out

BOW levert duurzame bouwstenen waarmee je de indeling van jouw kantoorruimten compleet flexibel maakt. Van phonebox tot vergaderunit. Wanneer je organisatie of bedrijf verandert, veranderen de BOW boxen gewoon weer met je mee. Voor welke configuratie je ook kiest, helemaal customized of toch voor één van de standaard modellen; de BOW box zal altijd de volgende eigenschappen hebben:

– akoestisch aangenaam
– goed geventileerd
– eenvoudig opnieuw te monteren
– en vooral prettig om in te werken

Made in Holland!

Wij vinden duurzaam en het liefst zo lokaal mogelijk geproduceerd erg belangrijk. De BOW boxen worden in Nederland gemaakt. Lekker dichtbij dus, en dat betekent minder CO2 uitstoot!

De boxen van BOW worden opgebouwd uit losse bouwstenen. Altijd verpakt in aparte dozen die je per definitie eenvoudig kunt verplaatsen, ook in de lift. Elke box wordt “af fabriek” van ventilatie, licht en stroom voorzien. Deze gehele installatie is gekoppeld aan één sensor met één stekker. Op het moment dat je verbinding maakt met het stopcontact is de BOW box 100% zelfvoorzienend geworden, er is dus geen koppeling met een bestaande klimaatinstallatie nodig. Plug&play dus. En altijd op en af te schalen.

One, two, four, six and nine

De BOW boxen zijn verkrijgbaar in één, twee, vier, zes en negen persoons modules.

Hoe je situatie ook verandert, de BOW producten veranderen met je mee. Eenvoudig in gebruik, zonder constructieve aanpassingen, afval of waardeverlies.

Ben je op zoek naar een inrichtingsoplossing die eenvoudig is aan te passen wanneer je organisatie verandert? Annelien informeert je graag over de flexibele oplossingen van BOW.

Bel Annelien Bel mij terug
Medewerker afbeelding