Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

DAVANT

DAVANT creëert met eenvoudige elementen zitvormen op maat. Met een andere kijk op “zitten”, ontwerpen en produceren ze zitmeubelen in alle vormen, kleuren en materialen. Gevormd naar de ruimte en passend in de ruimte. Creaties die door hun eigenheid en toepasbaarheid individueel of samen een meerwaarde vormen. De ruimte niet alleen vullen, maar ook vervolmaken, en daardoor meer bieden dan zitten alleen. DAVANT geeft niet alleen de ruimte. DAVANT máákt de ruimte.

Een werkomgeving hoeft niet alleen functioneel te zijn, maar kan ook inspireren, identiteit bepalen of sfeer bepalen.

Als producent van projectmeubilair voorziet DAVANT onder andere het onderwijs, de zorgsector, de recreatiemarkt, de kinderopvang en de kantorenmarkt van passende zitoplossingen. DAVANT creëert niet alleen ruimte; DAVANT maakt de ruimte tot een inspirerende en comfortabele werk-, leer- of speelplek.

  • Origineel
  • Fris
  • Meer dan functioneel alleen

Made in Holland

Met liefde voor het vak worden elke dag in Nederland uitstekende meubels gemaakt van de beste materialen. Waar gehakt wordt vallen spaanders, waar geproduceerd wordt ontstaat afval. DAVANT gebruikt creativiteit om afvalstromen te beperken. Restanten koudschuim worden verwerkt tot kussenvulling, van restanten plaatmateriaal worden kindermeubeltjes gemaakt gemaakt, en knipafval uit het atelier wordt beschikbaar gesteld aan knutselclubs.

Ben je op zoek naar een passende zitoplossing voor jouw bedrijf, neem dan gerust contact met ons op!

Bel Ronald Bel mij terug
Medewerker afbeelding