Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Kusch+Co

Kusch+Co is een toonaangevend fabrikant op het gebied van projectinrichtingen en bestaat al sinds 1939 en is opgericht door Ernst Kusch in de Duitse stad Hallenberg. Kusch+Co is vooral actief in de marktsegmenten Transport, Zorg, Kantoor, Hospitality en Cultuur.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Kusch+Co hoog in het vaandel. Ze maken zich sterk voor duurzaam ondernemen. Kusch+Co ondersteunt het VN Global Compact en conformeert zich om te handelen vanuit het grootste respect voor de 10 universele principes op het vlak van mensenrechten, arbeidsvoorwaarden, verantwoord milieubeheer en de strijd tegen corruptie. De organisatie volgt een milieuvriendelijk beleid, duurzaam grondstoffenbeheer en maatschappelijk respect.

De moderne mens brengt gemiddeld één derde van zijn leven zittend door. Achter de computer op kantoor of op het werk. In gesprek met anderen of in vergaderingen. Wachtend. Tijdens de maaltijden. Afhankelijk van de activiteit en de plaats moeten de zitmeubelen aan steeds andere criteria voldoen. Als algemene vuistregel geldt: de vormgeving van iedere stoel, armstoel en bank moet een zo gezond en comfortabel mogelijke zithouding bieden. Iedereen moet zich goed voelen. Daarom is design ook zo belangrijk. Meestal wekken het karakter en de uitstraling van de zitmeubelen een ruimte tot leven, maken ze tot leefruimtes. Met een gevarieerd assortiment van 33 veelzijdig inzetbare stoelenseries met houten en metalen frames biedt Kusch+Co een royaal scala aan zitmeubelen van de hoogste kwaliteit.

Raadzaal gemeente Hoogeveen

Wil je met ons in gesprek over de producten van Kusch+Co? Bel Alex voor een goed advies.

Bel Alex Bel mij terug
Medewerker afbeelding