Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Milliken Carpet

Milliken Carpet behoort tot de grootste fabrikanten van de wereld van projectvloerbedekking voor kantoren, publieke ruimtes, retail, zorg en hospitality. Milliken® Carpet brengt design, unieke marktinzichten en gepatenteerde innovaties zoals de akoestische backing samen, om tapijt te maken dat zowel functioneel en duurzaam is als inspirerend en origineel.

Milliken Carpet heeft haar eigen gepatenteerde ‘akoestische backing’ ontwikkeld. Deze unieke backing vermindert het contactgeluid in je ruimte met 30-37db. Een ideale toepassing voor grote ruimtes waar veel mensen samen­komen om te werken.

Milliken is meer dan alleen tapijt

Design, akoestiek, innovatie, kwaliteit & duurzaam!

Bij Milliken is duurzaamheid de kern van onze cultuur. Milliken is onder andere lid van Healthy Seas initiative en werkt samen met National Geographic. Daarnaast is Milliken een van de oprichters van het Well Lab. Bij Milliken geloven ze dat een gezonde onderneming en een gezonde aarde vitaal verbonden zijn.

Met tapijt van Milliken Carpet creëren we unieke ruimtes die de identiteit van je organisatie versterkt. Uitzinnig, creatief, inspirerend of juist ingetogen; Milliken heeft altijd een passende oplossing.

Een duurzame vloer die tevens je akoestiek verbetert én past bij de identiteit van jouw ruimte? Gerrit kan er je alles over vertellen!

Bel Demi Bel mij terug
Medewerker afbeelding