Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Interzorg Kornoeljehof

De wens van Interzorg Kornoeljehof
Eind jaren ’90 zijn negen verpleeg- en verzorgingshuizen in Noord- en Midden-Drenthe gefuseerd. Dit was het begin van Interzorg Noord-Nederland. Ondanks de schaalvergroting in de jaren negentig blijft de beleving voor de bewoners vertrouwd en kleinschalig. Interzorg Kornoeljehof wilde dan ook een huiskamer realiseren, zodat mensen met dementie en/of niet aangeboren hersenletsel een fijne en inspirerende leefomgeving krijgen.

De oplossing van .pet projectinrichters
Samen met de specialisten van Interzorg heeft Masoud Azidehak van .pet projectinrichters een fijne belevenisvolle huiskamer gerealiseerd. Hierbij zijn onder andere omgevingselementen naar binnen gehaald, waar mensen met dementie verhalen over kunnen vertellen. Dit zorgt ervoor dat de mensen langer bij de tijd blijven en dat het dementieproces verlangzaamd.

De inrichting van Interzorg Kornoeljehof is een prachtig project waar men trots op mag zijn!

Albert de Graaf, Senior Projectadviseur.

De toegepaste merken
Voor dit project hebben we samengewerkt met Satelliet, Story landelijk wonen en Vepa. De visuals zijn geplaatst door !pet visuele communicatie.

Heb je een vergelijkbaar project en wil je meer weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact op met Alex, wij gaan graag het gesprek met je aan.

Bel Alex Bel mij terug
Medewerker afbeelding