Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Eduwiek Hoogeveen

De wens van Eduwiek Hoogeveen
Eduwiek Hoogeveen is een onderwijsconcept waarin regulier en speciaal voortgezet onderwijs elkaar versterken. De school biedt plek aan bijna 1.200 leerlingen van zes verschillende scholen. Iedere school heeft een eigen plekje in het gebouw met een eigen plein en ingang. Het nieuwe onderwijsconcept is erg uniek, nergens anders in Nederland wordt speciaal onderwijs geïntegreerd in een groot schoolgebouw samen met regulier vmbo-onderwijs. Het inrichtingsconcept moet er daarom voor zorgen dat elke leerling zich veilig en thuis voelt op school.

De oplossing van .pet projectinrichters
Eduwiek Hoogeveen werkt veel samen met Fokker Aerospace én ligt op de aanvliegroute van vliegveld Hoogeveen. Masoud Azidehak van .pet en Belinda Vickers van Vepa hebben daarom een eigentijdse inrichting gecreëerd gebaseerd op het thema luchtvaart.

“We zien nu al dat de leerlingen elkaar opzoeken en samen dingen ondernemen. Hieraan heeft de inrichting zeker zijn bijdrage geleverd.”

Ronnie Geuzinge, directeur bedrijfsvoering en beheer.

De toegepaste merken
Dit project hebben we samen met onze leverancier Vepa uitgevoerd. Ook hebben we producten van ons huismerk com.petition toegepast, privacy schermen van Nyink gebruikt en hebben we de interieurbouw laten uitvoeren door een lokale interieurbouwer. De visuals zijn geplaatst door !pet visuele communicatie.

  • Interieurarchitect

    Belinda Vickers & Masoud Azidehak

  • Datum

    2017

Wil je een passend advies voor jouw school? Alex vertelt je graag meer.

Bel Alex Bel mij terug
Medewerker afbeelding