Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

BCD Travel

Voor het hoofdkantoor van BCD Travel in Utrecht is een prachtige totaalinrichting gerealiseerd. BCD Travel ontzorgt zakelijke reizigers en organisaties bij het effectief organiseren van zakelijke reisprogramma’s en is actief in 109 landen en heeft wereldwijd ca 15.000 medewerkers. BCD Travel biedt reizigers innovatieve tools zodat ze veilig kunnen reizen, onderweg productief zijn en de juiste keuzes maken en werkt samen met travelmanagers en inkopers om de complexiteit van zakenreizen te vereenvoudigen, besparingen en tevredenheid te stimuleren, en hun bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen.

De wens van BCD Travel
Vanwege een herhuisvesting van het hoofdkantoor naar een ‘single tenant’ locatie heeft BCD Travel de vraag gesteld aan .pet om een eigentijdse en optimale werkomgeving te realiseren met aandacht voor een gezonde en doeltreffende werkplek voor haar medewerkers. Vanuit het hoofdkantoor is er sprake van een grote diversiteit aan disciplines, samenwerkende teams en overlegstructuren en een relatief hoge bezettingsgraad. De wens is om een optimalisatie te vinden voor de verschillende werkvormen met oog voor een transparante werkomgeving.

De oplossing van .pet projectinrichters
Er is een kantoor gerealiseerd waar rust en ruimtelijkheid de sfeer bepaalt. Door rondingen toe te passen in glaswanden wordt de ruimtelijkheid versterkt en wordt de langgerektheid van het pand doorbroken. Er zijn verschillende werkvelden gecreëerd waardoor een optimale mix is gevonden tussen gesloten en open werk- en overlegruimtes en open werkruimtes. Het werkcafé vormt de logische verbinding tussen de entree, de kantoorruimtes en het vergadercentrum. Hier kan je lunchen, ontmoeten en kort werken. Het gebalanceerde, frisse ontwerp biedt de werknemers een prettige en transparante werkomgeving. Met duurzaam geproduceerd meubilair van oa Vepa, König + Neurath, Donar en vaste inrichting van onze partners ECG Projecten, KP Interieur BV en Iedema Projectstoffeerders is de nieuwe werkomgeving klaar voor een duurzame toekomst.

 • Plaats

  Utrecht

 • Realisatie

  Maart 2020

 • Architect

  Wierda Design, Atje Deinum

 • Fotografie

  Ronald Zijlstra

Wil je meer weten over hoe je rust en ruimtelijkheid binnen je inrichting vorm geeft? Neem contact op met Foppe voor een vrijblijvend gesprek.

Bel Foppe Bel mij terug
Medewerker afbeelding