Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Van Der Sluis Constructie

Van der Sluis Technische Bedrijven is een bundeling van techniek. Met de bedrijfstakken Installatie, Constructie en Agri is Van der Sluis actief op uiteenlopende terreinen. Op elk terrein zijn ze een sterke en betrouwbare partner voor elke integraal en duurzaam (bouw)proces. Ze vervaardigen o.a. hekwerken, spiltrappen, kunstwerken, kapspanten en staalconstructies voor complete fabriekshallen. Ieder product is uniek en vraagt om een specialistische aanpak. Van der Sluis constructie levert daarom dagelijks maatwerk.  

De wens van Van Der Sluis
Van der Sluis Constructie bouwt aan de toekomst met Porta Futurum, ofwel Poort van de Toekomst. Het gebouw en de naam zijn een verwijzing naar het verleden. Wie Porta Futurum binnenwandelt bevindt zich in Nederlands modernste constructiehal. Hier zijn de nieuwste machines en innovaties ingezet om de komende jaren opdrachtgevers optimaal te kunnen bedienen.  Hierbij staat niet alleen de klant centraal, maar is er ook veel aandacht voor het welzijn van de medewerkers. De vraag aan .pet en Wierda Design was om een optimale werkomgeving te creëren voor de medewerkers op kantoor. Een omgeving waarin samenwerking, communicatie en ontmoeten de speerpunten zijn.

De oplossing van .pet projectinrichters
We hebben een kantoor gecreëerd waarin rust heerst, maar waar ook veel ruimte is voor overleg, samenwerken en ontmoeten. Door op elke afdeling een dynamische plek te maken voor een dagstart, met grote whiteboards en prikborden, is er afstemming en uiteindelijk een betere samenwerking. Voor de medewerkers in de constructiehal is een moderne kleedkamer gemaakt die van alle gemakken voorzien is. In de kantine kunnen de medewerkers even tot rust komen in een totaal andere omgeving, waar voldoende afwisseling in de verschillende zitplaatsen.


Er heerst hier zoveel rust, waardoor iedereen veel beter zijn werk kan doen.

Arend van der Kamp, bedrijfsleider constructie


De toegepaste merken
Er is een mooie mix van producten toegepast van onder andere Vepa, Hay, Desso, Be By Beta, Foscarini en de Vorm. Het speciaalwerk is gerealiseerd door van Aagten Projectrealisatie.


 • Plaats

  Kampen

 • Realisatie

  April 2019

 • Architect

  Wierda Design, Atje Deinum

 • Fotografie

  Ronald Zijlstra

Wil je meer weten over hoe je rust creëert binnen je inrichting en samenwerken vorm geeft? Harry vertelt je graag over onze oplossingen.

Bel Harry Bel mij terug
Medewerker afbeelding