Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Spark Holland

Spark Holland in Emmen is een toonaangevende leverancier van innovatieve analysesystemen, die worden gebruikt in laboratoria. De systemen van Spark worden wereldwijd ingezet in diverse industrieën. In Emmen vindt R&D, assemblage en verkoop plaats.

De wens van Spark

Spark groeide uit z’n jasje in het oude gebouw, zo’n vijf kilometer verderop. Het nieuwe complex biedt meer kantoorruimte, grotere labs en een test- en instrumentenfaciliteit. De nieuwe inrichting toont de waardering voor het personeel dat met veel enthousiasme, inzet en motivatie het bedrijf hebben helpen groot maken. Dit heeft dat er ook toe geleid om naar een modern en toekomstbestendig gebouw te verhuizen.

De oplossing van .pet projectinrichters

Samen met de opdrachtgever en architect heeft .pet een plan samengesteld met meubilair voor een sfeervolle, strakke en ergonomische werkomgeving.

De toegepaste merken

Bij dit project is onder andere gebruik gemaakt van meubilair van gerenommeerde merken als Vepa, Be by Bèta, Vitra, MDF Italia, DUM en Fritz Hansen.

 • Plaats

  Emmen

 • Realisatie

  2019

 • Interieurarchitect

  Ruth van der Most-van Spijk

 • Fotografie

  Ronald Zijlstra

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit project? Bel dan eens met Foppe. Hij vertelt je graag hoe deze inrichting tot stand is gekomen.

Bel Foppe Bel mij terug
Medewerker afbeelding