Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Open Dag


Donderdag 3 november ben je van harte welkom op onze open dag. Een dag waarop we je graag ontmoeten én inspireren. Vanuit ons nieuwe inspiratiehuis ‘Huize Venendal’ in Hoogeveen presenteren we onze kijk op de werkomgeving van morgen.

Hoe creëer je werkgeluk? Doe nieuwe inzichten op door deel te nemen aan een kennissessie over het Hybride Werken. Neem deel aan een mini-workshop over gezonde voeding op het werk in de foodtruck van Mamamascha. Vis plastic uit de gracht voor onze voordeur en win een mooie prijs! Sluit je bezoek af met het gastcollege van voormalig RTL weervrouw Helga van Leur over het weer, klimaat, duurzaamheid en hoe wij met ons gedrag een rol spelen bij de grote uitdagingen die voor ons liggen. We openen onze deuren om 9.00 uur. Tussen de middag serveren we een biologische lunch en vanaf 17.00 uur kun je genieten van een (h)eerlijk diner.


Programma

Kennissessie Atje Deinum

11.00 – 12.00 uur
Alles wat je moet weten over Hybride Werken en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.

Veel werkgevers vragen zich af wat gedeeltelijk op kantoor en deels thuiswerken betekent voor hun organisatie. De pandemie heeft ons geleerd dat een combinatie van werken op kantoor én thuis veel voordelen heeft.

Interior Designer Atje Deinum van buro Wierda weet als geen ander hoe je het Hybride Werken doeltreffend toepast. Alleen een mooi sfeerplaatje opleveren, is niet de juiste manier. Het creëren van een werk- of leeromgeving die voor jou werkt, is waar het om draait. In een inspirerende kennissessie vertelt Atje alles wat je moet weten over het Hybride Werken en wat het voor jou zou kunnen betekenen. Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier op deze pagina.


Helga van Leur is bekend als voormalig weervrouw van RTL. Tijdens een inspirerend gastcollege neemt Helga ons mee in de wereld van het weer, klimaat, duurzaamheid en ons gedrag.

De mens is de overheersende soort op onze planeet. Wij benutten haar grond, het water en haar lucht. Met een groeiende welvaart en groeiende wereldbevolking komt er een punt waarop de aarde ons niet meer voldoende kan geven. Wij verbruiken als mens nú al meer dan de aarde ons kan bieden. Maar ook onze (klein)kinderen hebben energie, voedsel, water en (schaarse) grondstoffen nodig.

Waarom zouden we het moeilijk maken als het makkelijk kan. En als je het slim aanpakt, levert het ook nog geld op! Zowel privé als bedrijfsmatig. Ook in tijden van crisis. Of zou je kunnen zeggen: juist in tijden van crisis! Duurzaamheid gaat om toekomstbestendig ondernemen, zowel thuis als op het werk. 

Dit gastcollege wil je niet missen! Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier op deze pagina. Voel je welkom om gebruik te maken van het (h)eerlijke biologische diner na afloop van het gastcollege.

Gastcollege Helga van Leur

16.00 – 17.00 uur
Een inspirerend gastcollege over het weer, klimaat, duurzaamheid en ons gedrag.

Aanmelden open dag

  • Kom jij ook? Laat ons weten waar je bij bent, zodat wij alles klaar kunnen zetten voor je bezoek.


Meld je je liever telefonisch aan? Geen probleem, we zijn bereikbaar via 0528-200025.

Wat je ook niet mag missen…

Mini-Kook-Workshop

9.00 – 17.00 uur (doorlopend)
Stap in de de foodtruck van Mamamascha en doe mee met de workshops gezonde voeding op de werkvloer

Ben je fit en vitaal, dan heb je meer energie en werk je met plezier. Daar worden zowel werknemer als werkgever blij van. Aan vitaliteit kunnen beide iets doen. De werkgever zorgt voor een gezonde werkomgeving; denk daarbij aan voldoende licht, een fijne akoestiek en de juiste middelen en meubilair om medewerkers in beweging te krijgen. De medewerker daarentegen zorgt voor voldoende beweging en een gezond voedingspatroon.

In de foodtruck van Mamamascha zijn doorlopend mini-workshops over gezonde voeding op de werkvloer. Hoe zorg je bijvoorbeeld voor een simpele, lekkere én verrassend gezonde lunch? Hoe kun je eenvoudig variëren, en wat zijn de do’s en don’ts.

Doe mee aan de mini-workshop en laat je inspireren. Opgave is niet nodig, je kunt elk gewenst moment aanschuiven. Eet smakelijk!


Plastic afval vervuilt ’s werelds wateren in toenemende mate, met alle gevolgen van dien. Maar liefst 80 procent van al het afval dat in de oceaan eindigt, bestaat uit plastic. Dit is jaarlijks meer dan 8 miljoen ton.

Stop talking. Let’s start doing!
Vanuit deze gedachte komen wij als Plastic Whale Partner samen met Vepa en Plastic Whale in actie tegen het plasticprobleem.

Plastic Whale by Vepa is circulair kantoormeubilair gemaakt van Amsterdams grachtenplastic. Het bijzondere van de collectie is dat Plastic Whale de belangrijkste grondstof voor het meubilair zelf uit de grachten vist. Tot op heden zijn er al ruim 150.000 PET-flessen uit het water gehaald. Deze PET-flessen worden vervolgens geüpcycled en gebruikt voor nieuwe producten.

Direct voor onze voordeur ligt een stukje Hoogeveensche gracht. Help ons tijdens de open dag de gracht plastic vrij te maken en maak kans op een mooie Plastic Whale prijs!

Plastic Vissen

9.00 – 17.00 uur (doorlopend)
Help mee om de gracht voor ons pand plastic vrij te maken en win een mooie Plastic Whale prijs!

Virtual Reality demo

9.00 – 17.00 uur (doorlopend)
NIEUW: maak een wandeling door het ontwerp van je nieuwe werkomgeving

Een goed plan begint met een goed gesprek. In onze studio vertalen onze interieurarchitecten je wensen en eisen in een creatief concept. Vanuit dit concept ontstaan de eerste ontwerpen in inzichtelijke en sfeervolle 2D en 3D ontwerptekeningen en 360° panorama video’s. Maar, wij gaan nog een stapje verder.

Op 3 november openen wij de deuren van onze experience green room. Hier komt, door de nieuwste Virtual Reality technologie, het ontwerp pas echt tot leven. Deze technologie maakt het mogelijk een wandeling te maken door het ontwerp van je nieuwe werkomgeving. Neem virtueel plaats achter je nieuwe bureau of vergadertafel, of ervaar een lunch in je toekomstige werkcafé.

Stap binnen in de green room en ervaar zelf deze unieke ervaring!


In een gezond kantoor presteren medewerkers beter, want een gezonde werkplek levert een positieve bijdrage aan het welzijn, het prestatievermogen en de gezondheid van medewerkers. Daarnaast geven werknemers aan zich gelukkiger, energieker en gezonder te voelen in een gezonde en inspirerende werkomgeving.

De .pet WELL-Building werkbelevingsscan is een nieuwe service binnen ons dienstenportfolio. Door middel van een anonieme online enquête verzamelen we feedback van medewerkers van een bedrijf of organisatie. De vragenlijst is gebaseerd op de Well-Building Standard. De resultaten bieden concreet inzicht in de beleving en prestaties met betrekking tot de werkomgeving en laat zien waar verbetering nodig is. Deze informatie is van onschatbare waarde bij het realiseren van een nieuw inrichtingsconcept.

Tijdens onze open dag laten we je graag zien hoe we dit doen..pet WELL-Building werkbelevingsscan demo

9.00 – 17.00 uur (doorlopend)
Wat je meet, kun je verbeteren! Onze nieuwe digitale werkbelevingsscan helpt je je werkomgeving te optimaliseren middels feedback van je medewerkers.

Volop inspiratie vanuit onze bijzondere nieuwe locatie

In januari 2021 hebben wij onze intrek genomen in misschien wel het oudste pand van Hoogeveen; Huize Venendal. Dit karakteristieke gebouw kent een rijke geschiedenis dat teruggaat tot de 17e eeuw. Oorspronkelijk deed het gebouw dienst als poorthuis en in de 19e eeuw is het verbouwd tot het herenhuis van nu. In de afgelopen jaren heeft Huize Venendal voornamelijk een museale en galerie functie gehad.

Inspiratiehuis van .pet projectinrichters.
Huize Venendal is getransformeerd tot inspiratiehuis van .pet projectinrichters. Geen statische plek waar objecten en producten getoond worden. Nee, Huize Venendal is het nieuwe thuishonk van .pet projectinrichters. Het thuishonk is de verbindende schakel voor onze medewerkers en relaties; een plek waar je graag bent, ontmoet, ontvangt en werkt. Een hybride werkomgeving volgens ons Bruis, Ruis & Rust concept. Met een groot magneeteffect voor onze opdrachtgevers, laten wij in ons inspiratiehuis zien wie wij zijn, waar we voor staan en wat we voor onze opdrachtgevers in petto hebben. Volop oplossingen en inspiratie voor de werkomgeving van morgen!