Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

1,5 meter inspiratie

Deze tijd vraagt om slimme oplossingen. Hoe richt je je organisatie in deze nieuwe anderhalve meter economie in? En hoe kun je daarbij kostbare verhuizingen en verbouwingen voorkomen?

We zijn inmiddels aardig gewend aan oplossingen als thuiswerkdagen, werken in wisselende lage bezettingen en veilige looproutes. Maar door slim in te delen en slimme producten toe te passen kun je je bedrijf echt anderhalve meter proof maken en maak je je kantoor weer toegankelijk voor je medewerkers. Mensen zijn tenslotte sociale dieren en hebben behoefte aan echte interactie om de samenwerking te versterken en relaties te onderhouden.

In onze inspiratiebrochure vertellen we, aan de hand van een realistisch voorbeeld, over verschillende manieren hoe je je bedrijf kunt inrichten in deze nieuwe werkelijkheid. Vraag naar de mogelijkheden voor consultancy of een scan in combinatie met een ontwerp. Je kunt de brochure hieronder downloaden.

Daarnaast kun je enkele brochures downloaden met oplossingen die je kunt toepassen bij het inrichten van de anderhalvemeter werkplek.

Download hieronder onze brochures

Heb je hulp of advies nodig om je bedrijf in te richten volgens de anderhalve meter economie ? Maak dan een afspraak met Niels.

Bel Ellen Bel mij terug
Medewerker afbeelding