Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

1punt5 partner

.pet projectinrichters is trotse partner van 1punt5. De multidisciplinaire denktank 1punt 5 helpt organisaties die behoefte hebben aan een multidisciplinaire denktank die een integraal en passend 1.5 Proof omgevingsconcept ontwikkelt en realiseert voor je organisatie. Op maat. Vanuit verschillende perspectieven: leiderschap, eigen regie, nieuwe samenwerkafspraken, indeling en inrichting. Voor nu of met het oog op de toekomst.

Als impactpartners helpen we organisaties 1.5 proof te worden door als multidisciplinaire denktank omgevingsvraagstukken aan te vliegen vanuit een breed strategisch perspectief. 1punt5 ziet een werkomgeving als een verlengstuk van je organisatie DNA.

Daarom vliegen wij onze trajecten niet aan vanuit het interieur of het meubilair, maar vanuit het hart van de organisatie. De strategie, ambitie, cultuur, missie en identiteit van de organisatie vormen ons vertrekpunt. Uiteraard in combinatie met de geldende RIVM maatregelen. Zo maken wij impact op een duurzame wijze. Prikkelend. Pakkend. Professioneel. Praktisch.

De werkwijze van 1punt5 sluit naadloos aan op onze visie op inrichten. Het realiseren van een ambitie begint altijd met een goed plan! Onze slimme interieuroplossingen realiseren een doeltreffende omgeving voor werken en ontmoeten, ook in de 1,5 meter samenleving. Deze inrichtingsoplossingen sluiten niet alleen naadloos aan bij de identiteitsdoelstellingen van onze opdrachtgevers, maar versterken deze. We zijn pas tevreden wanneer onze oplossingen duurzaam bijdragen aan het succes van onze klanten.

Op zoek naar een doordachte visie voor jouw organisatie? Klik dan hier.

Ben je benieuwd wat 1punt5 en .pet projectinrichters voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact op met Foppe voor een vrijblijvend gesprek.

Bel Foppe Bel mij terug
Medewerker afbeelding