Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Iotspot

Verminder de bureaucapaciteit om de 1,5 meter afstand tussen werknemers in het kantoor te garanderen. Dat kan eenvoudig met iotspot. 30%, 40% of 50% capaciteit? Dat bepaal je zelf. We bieden je iotspot oplossingen middels hardware óf middels een slimme sticker.

In ons voorbeeld is 50% van de werkplekken geblokkeerd. De capaciteit kan elk moment worden gewijzigd en daarmee houd je als werkgever de controle, ook wanneer de maatregelen vanuit de overheid weer wijzigen. De medewerker reserveert thuis vooraf via de app een werkplek. Vooraf is dus voor elke medewerker inzichtelijk of er een werkplek beschikbaar is. Dit voorkomt teleurstellingen en ongewenste traffic naar kantoor.

Social distance service

Alle werkplekken kunnen worden uitgerust met een iotspot NFC sticker om ze te digitaliseren. De inrichting is eenvoudig te doen met een eenvoudig te gebruiken setup app. Het aanpassen van de capaciteit gebeurt met dezelfde setup-app. Scan de werkplek en blokkeer hem in een klik. De capaciteit en lay-out worden realtime aangepast.

Alle gebruikers kunnen in een paar klikken een toegestane (=groene) werkplek reserveren. Dit kan vanuit de plattegrond of met de extra zoekfuncties. Voor die dag heb je je eigen werkplek beschikbaar, met een veilige afstand tot jouw collega’s. Je krijgt alleen toegang tot het kantoor met bewijs van een geboekte werkplek. Dit voorkomt dat er te veel medewerkers op kantoor aanwezig zijn.

Deze ‘Social distance’ service is tijdelijk beschikbaar. Inbegrepen zijn; de setup-app, werkplekstickers en eindgebruikersapp.

Wil je graag meer informatie over de Iotspot social distance service? Niels praat je graag bij.

Bel Ellen Bel mij terug
Medewerker afbeelding