Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Circulair inrichten

Geïnteresseerd in circulair inrichten? .pet projectinrichters is gespecialiseerd in circulaire en duurzame inrichting: een manier van inrichten die steeds belangrijker wordt.

Wij dragen graag bij aan een circulaire economie waarbij het hergebruik van producten en behoud van grondstoffen centraal staat.


Circulair inrichten als startpunt van projectinrichting

Voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan met inrichten vindt er een uitgebreide voorbereiding plaats. We bespreken gezamenlijk de doelstellingen van het inrichtingsconcept. Vervolgens maken wij een ontwerp- en productvoorstel. We nemen je mee door iedere stap van het proces. Hierdoor weet je altijd precies waar je aan toe bent.

Circulair inrichten betekent samenwerken. Niet alleen met onze opdrachtgever maar juist ook met onze ketenpartners zoals de producenten van meubilair. Zo selecteren we gezamenlijk de juiste oplossingen die ook daadwerkelijk circulair ontworpen zijn en die de bij het gebruik passende kwaliteit bieden. Het gaat niet om het bezit van interieur, maar juist om het gebruik. Dit wordt ook wel het interior-as-a-service programma genoemd.

Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen maken wij vooraf duidelijke afspraken over het gebruik, de kwaliteit en de gebruiksperiode. Wij blijven tijdens het gebruik te allen tijde verantwoordelijk voor de kwaliteit van zowel de inrichting als het meubilair. Hierdoor hoef jij je nergens druk om te maken!

circulaire inrichting

Wij blazen gebruikte meubelen nieuw leven in!

Bij circulair inrichten kunnen we gebruik maken van nieuw of SecondLife meubilair. Dit is 100% duurzaam! SecondLife is gebruikt meubilair van de allerhoogste (A+) kwaliteit. En het is niet zo dat je minder keuze hebt; ook SecondLife kan volledig worden aangepast aan jouw wensen.

ReUse

Vooraf worden alle SecondLife meubels gecontroleerd en indien nodig ook gerevitaliseerd. Er wordt dan bepaald of het meubilair een ReUse of ReFurbished product wordt. ReUse producten zijn tweedehands meubelen die zowel technisch als esthetisch gecontroleerd zijn, maar waar verder geen aanpassingen aan zijn gedaan.

ReFurbish

Met ReFurbish wordt het circulair inrichten naar een hoger level getild. Hier kunnen namelijk cosmetische en technische wijzigingen worden toegepast. Denk hierbij aan het compleet herstofferen van een bank, stoel of het vervangen van een tafelblad. Zo passen je nieuwe meubels volledig bij je interieur. Daarnaast ontvang je op deze producten altijd volledig nieuwe garantie!

gebruikte meubelen nieuw leven inblazen

Creatief, vernieuwend en uniek circulair inrichten

Kies je voor een circulaire inrichting bij .pet projectinrichters? Dan ben je altijd verzekerd van het volgende:

  • Onze concepten en producten zijn vernieuwend;
  • Wij hebben alle kennis in huis;
  • Jouw wensen staan centraal;
  • Samenwerking! Jij houdt de regie over je inrichting, wij regisseren de keten die het mogelijk maakt;
  • Wij combineren creativiteit met de nieuwste trends.
creatief, vernieuwend en uniek

Is dit iets voor jou en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op over circulair inrichten!

Geïnteresseerd in circulair inrichten? Ga het gesprek aan met Alex.

Bel Alex Bel mij terug
Medewerker afbeelding