Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Hybride werken

Redelijk onverwachts is het hybride werken in Nederland fors gegroeid. De pandemie heeft ons geleerd dat een combinatie van werken op kantoor én thuis veel voordelen heeft.

Thuis werk je in een comfortabele omgeving en vervalt de reistijd. Op kantoor is er ruimte voor de broodnodige sociale contacten, kun je makkelijker vergaderen en hou je het teamgevoel beter in stand.

Het mag duidelijk zijn dat het hybride werken ook in de toekomst zal blijven bestaan. Wij bieden daarbij graag ondersteuning, bijvoorbeeld door te helpen met een kantoorinrichting die helemaal aansluit bij deze tijd.

Neem nu contact op voor vrijblijvend advies!

.pet projectinrichters weet als geen ander dat hybride werken de toekomst heeft. Neem nu contact op!

Hybride werken in Nederland


Hybride werken blijft

Overvolle treinen en lange files zijn slechts enkele redenen om meer thuis te gaan werken. Mede dankzij de mogelijkheden voor digitale communicatie is thuiswerken steeds meer een logische optie.

Nadelen

Nadelen zijn er ook: werk en privé zijn moeilijker te scheiden bij het thuiswerken. Thuiswerkplekken zijn vaak minder goed ingericht en sociale contacten met collega’’s worden beperkt. Vergaderingen lopen toch net iets minder soepel via videoverbindingen.

Redenen genoeg dus om te kiezen voor een hybride vorm tussen thuis- en kantoorwerk. Dat vraagt om een goed gefaciliteerde werkplek op beide locaties. Onze creatieve projectinrichters weten als geen ander hoe ze op beide plekken een geschikte omgeving kunnen creëren.

Hybride werken thuis


De trends voor een hybride werkplek

Het hybride werken vraagt om aanpassingen, zowel thuis als op kantoor. Wat ons betreft zijn er een aantal belangrijke uitgangspunten:

• De thuiswerkplek wordt een volwaardige werkplek. Bovenal met de juiste ergonomische voorzieningen. Maar ook op het gebied van IT moet de plek op orde zijn.

• Het kantoor faciliteert een ideale omgeving om te overleggen en sociale contacten te onderhouden.

• Ook in alle rust individueel werken moet mogelijk zijn op kantoor, bijvoorbeeld met akoestisch geoptimaliseerde werkruimtes.

Hybride werken onze werkwijze

Bruis, Ruis & Rust

Door verschillende gebieden te creëren ontstaan er ruimten die kloppen bij de activiteiten die er plaats vinden. Je medewerkers maken zo hun eigen reis door hun werkomgeving. We onderscheiden drie gebieden, op basis van communicatie en concentratie: bruis, ruis & rust.

Bruis

Deze sociale ontmoetingsruimte is uitnodigend. Je ruikt er verse koffie en je voelt de energie van anderen in de ruimte. Je kunt hier prima kort werken, bijpraten en overleggen in een gezellige informele setting.

Ruis

In het ruis gebied wordt samengewerkt en overlegd, nog steeds in een redelijk informele setting, maar de zintuigelijke beleving en setting van de ruimtes is anders waardoor er meer rust heerst. In open kantoorruimtes is er plek voor routinewerk, informeel overleggen met collega’s en semi-geconcentreerd werk.

Rust

In de rust gebieden voel je de rust en concentratie Hier krijg je de mentale ruimte om je te concentreren op het lezen van dat belangrijke stuk of het uitwerken van een document in een afgesloten ruimte. Denk hierbij aan een kleine kantoorruimte, een stilteruimte waar meerdere mensen aanwezig zijn of een akoestische werkplek, belcel of cubicle.


Maatwerk voor jouw onderneming

Hoe helpen we jou met het faciliteren van hybride werken? Alles begint met een creatief en ijzersterk plan. Daarbij luisteren we naar jouw wensen. Eerlijke en transparante communicatie staan voorop gedurende een project, zodat je weet waar je aan toe bent.

Aandacht voor de arbowet

We zorgen altijd voor een plek die voldoet aan de Arbowet. We creëren de juiste sfeer, met maximale aandacht voor zaken als akoestiek en de gezondheid van alle medewerkers.

Waar mogelijk kiezen we voor circulair inrichten. Het hergebruik van kantoormeubelen is een duurzame en verantwoorde keuze. En ook dat is een trend, net als hybride werken.

Waar mogelijk kiezen we voor circulair inrichten. Het hergebruik van kantoormeubelen is een duurzame en verantwoorde keuze. En ook dat is een trend, net als hybride werken.

Hybride werken op maat

Vrijblijvend advies over hybride werken

Kies je voor eigentijds, duurzaam en uitstekende kwaliteit in combinatie met hybride werkplekken?

Dan bieden onze uitmuntende interieuroplossingen alles wat je nodig hebt.

We investeren graag in duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Dat begint met vrijblijvend advies. We zijn benieuwd naar jouw wensen op het gebied van hybride werken!

Nog niet goed voorbereid op hybride werken? Neem nu contact op, we helpen je graag!

Wil je graag eens sparren over wat het hybride werken voor jouw organisatie kan betekenen? Annelien denkt graag met je mee!

Bel Annelien Bel mij terug
Medewerker afbeelding