Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Horeca Inrichting

Bij .pet projectinrichters zijn we gespecialiseerd in projectinrichting, zoals horeca inrichting en hospitality omgevingen op kantoor. Wij zorgen ervoor dat het horeca interieur naadloos aansluit bij de wensen en identiteit van onze opdrachtgevers.

Dit doen wij door onder andere het uitzoeken van het juiste horeca meubilair, akoestische oplossingen, visuals en stoffering.

Wij hebben inmiddels al veel horeca interieur projecten succesvol afgerond. Een mooi voorbeeld is de inrichting die we verzorgden voor Cappuvino. Jouw wensen staan bij ons altijd centraal. Of je nu een traditionele-, moderne- of een thema restaurant inrichting wilt, wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Kortom: wij verzorgen het gehele traject van A tot Z. Hierbij kun je rekenen op een passend ontwerp, compleet verzorgde levering en natuurlijk goede nazorg. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op!

inrichting voor de horeca

Horeca inrichting laten verzorgen door .pet projectinrichters

Wij ontwerpen. Wij maken. Wij versterken. Bij horeca inrichting staan de volgende principes bij ons altijd centraal:

▪ Functionaliteit
▪ Ergonomie
▪ Duurzaamheid
▪ Emotie
▪ Doelgroep
▪ Design

We verdiepen ons in jouw bedrijf. Wat wil je uitstralen? En wat voor gevoel wil je mensen geven? Wij zorgen voor de juiste combinatie van de bovenstaande principes en vertalen jouw wensen naar een uniek concept.

restaurantinrichting


Kies voor kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit is ook terug te zien in het meubilair. Onder andere de horeca tafels en stoelen zijn kwaliteitsproducten waar je jaren plezier van kunt beleven. Alle materialen, kleuren en meubilair dat intensief gebruikt wordt, worden perfect op elkaar afgestemd.

Zo krijg je een volledig gepersonaliseerde horeca inrichting die is toegesneden op de doelgroep van onze opdrachtgevers. Samen met jou ontwerpen wij het project van A tot Z. Wij ontzorgen en regelen alles, zodat jij je kunt blijven focussen op de bedrijfsvoering.

projectinrichting bij horecagelegenheden

Hoge service

Wanneer je je horeca inrichting door ons laat verzorgen zorgen wij voor het juiste meubilair op het juiste moment. Wanneer je de meubelinventaris slim wilt beheren, dan kun je gebruik maken ons reversed logistics programma. Wij zorgen ervoor dat overtollig meubilair wordt opgehaald en opgeborgen. Je hebt vervolgens 24/7 toegang tot je horeca inventaris door middel van een eigen online catalogus.

Wil je het meubilair weer terug? Geen probleem, dat is met een paar drukken op de knop geregeld! Doordat je optimaal gebruik kunt maken van bestaand meubilair, voorkom je dat je onnodig nieuwe meubels moet aanschaffen. Samen met jou streven wij naar een duurzame samenleving.

horeca meubilair


Versterk de identiteit van jouw bedrijf!

Wil jij de inrichting van jouw restaurant, café of bar uitbesteden? .pet projectinrichters is de juiste partner! Wij gaan voor een duurzaam resultaat en alleen het allerbeste is goed genoeg.

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk op de achterliggende pagina onze inrichtingsconcepten bij vorige opdrachtgevers. Naast restaurantinrichting zijn wij gespecialiseerd in diverse projectinrichtingen, waaronder zorginrichting en schoolinrichting. Je ontvangt van ons altijd een plan op maat.

inrichting bar

Wil jij een uniek ontwerp dat volledig aansluit bij je wensen? Neem contact met ons op voor alle informatie rondom horeca inrichting en hospitality omgevingen.

Horeca inrichting aan .pet projectinrichters uitbesteden? Masoud denkt graag met je mee.

Bel Masoud Bel mij terug
Medewerker afbeelding