Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Kantoorinrichting Drenthe

Is jouw kantoorinrichting in Drenthe toe aan een opfrisbeurt? Ons deskundige personeel is gespecialiseerd in de projectinrichting van verschillende types kantoren. Zo vind je ons werk terug in overheidsinstellingen, zorginrichtingen, horeca inrichting, schoolinrichting en bedrijven.

Bij .pet in Hoogeveen ben je op de goede plek voor een creatieve kantoorinrichting! Wij kiezen de beste kantoormeubelen voor de ruimte die jij ingericht wilt hebben. Bij ons ligt de focus op duurzame interieuroplossingen op het gebied van een vitale werkomgeving, ergonomie en akoestiek.

Ontdek wat er allemaal mogelijk is voor je kantoorinrichting in Drenthe door een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen!

Kantoorinrichting in Drenthe

Kantoorinrichting in Drenthe en omstreken

Als je kiest voor .pet ben je verzekerd van kwaliteit. Wij hebben jarenlange ervaring met het inrichten van kantoren in de regio Drenthe. Het is belangrijk dat het eindproduct bevalt en daarom luisteren we uitgebreid naar jouw wensen. Samen maken we van jouw ideeën realiteit!

Tijdens het hele project zijn wij jouw partner. Wij willen ervoor zorgen dat je zo min mogelijk zorgen hebt van het inrichtingsproces. De werkomgeving is een belangrijke factor in de tevredenheid van werknemers, dus ontdek wat wij kunnen betekenen voor de inrichting van jouw kantoor in Drenthe.

Uitstekende service bij .pet
We kunnen ons goed voorstellen dat je wilt weten wat je van ons kunt verwachten bij een kantoorinrichting in Drenthe. Als je voor ons kiest, kom je nooit voor verrassingen te staan. We leggen alle afspraken namelijk van tevoren vast.

Je krijgt een vast contactpersoon toegewezen, die samen met een enthousiast en deskundig team het project in goede banen leidt. We vinden eerlijke en transparante communicatie erg belangrijk, zodat je altijd weet wat er speelt.

Kantoor inrichten in Drenthe


Inrichting op maat in Drenthe

Ieder kantoor vraagt om een andere aanpak en daarom maken we voor iedere klus een op maat gemaakt plan. Het is onze missie om de perfecte werkomgeving voor jouw bedrijf te creëren met behulp van innovatieve interieuroplossingen.

Alles is mogelijk
Als opdrachtgever weet je als geen ander wat de sfeer en identiteit van jouw bedrijf is en wij zorgen er daarom voor dat de kantoorinrichting perfect aansluit bij jouw wensen. Je kunt zowel een klein kantoor als een hele organisatie door ons laten inrichten. Kortom, alles is mogelijk!

Heb je eerst wat inspiratie nodig? Neem dan eens een kijkje in onze showroom om te zien wat er allemaal mogelijk is voor jouw kantoorinrichting in Drenthe! Overigens kunnen we je ook helpen met kantoorinrichting in Friesland en Groningen.

Pet kantoorinrichting Drenthe

Vitale werkomgeving

De werkomgeving moet volgens de Arbowet veilig en gezond zijn voor iedere werknemer. Al onze kantoorinrichtingen voldoen daarom aan deze eisen. Dit is niet alleen van belang voor de gesteldheid van het personeel, maar het scheelt ook in ziekteverzuim.

Gezond en veilig werken
We hebben diverse interieuroplossingen die bijdragen aan een vitale werkomgeving. Zo denken we na over de akoestiek van de ruimte en de ergonomie van de kantoormeubelen. Steeds meer onderzoeken tonen aan dat het niet goed is om de hele dag te zitten. Daarom bestellen veel bedrijven speciaal meubilair voor hun personeel. Denk bijvoorbeeld aan een bureaustoel op maat of een verstelbaar bureau.

Pet kantoorinrichting in Drenthe

Bovendien is thuiswerken de nieuwe norm geworden en daarom gaan steeds meer kantoren over op flexplekken. Wij houden hier rekening mee tijdens de kantoorinrichting door bijvoorbeeld een belruimte of vergaderzaal in het plan op te nemen en bieden tevens de inrichting van thuiswerkplekken aan.

Bovendien is thuiswerken de nieuwe norm geworden en daarom gaan steeds meer kantoren over op flexplekken. Wij houden hier rekening mee tijdens de kantoorinrichting door bijvoorbeeld een belruimte of vergaderzaal in het plan op te nemen en bieden tevens de inrichting van thuiswerkplekken aan.


Akoestiek van de ruimte

Als het geluid niet goed verdeeld wordt over de ruimte, kan dit erg storend zijn tijdens het werken. Een goede akoestiek kan echt het verschil maken!

Geluidsdemping met een akoestische wand
Iedere kantoorinrichting is anders ingedeeld en daarom kijken we altijd naar een passende oplossing. Het is altijd mogelijk om akoestische wanden te plaatsen. Hiermee voorkom je problemen als galmende geluiden of onverstaanbaarheid.

Project en kantoorinrichting Drenthe

Secondlife en circulair inrichten

ReUse of Refurbished
ReUse meubels worden gecontroleerd op beschadigingen en vervolgens zonder aanpassing hergebruikt. Bij Refurbish kan er zowel op technisch als cosmetisch gebied iets aangepast worden. Hoewel deze artikelen een tweede kans hebben gekregen, kun je wel rekenen op nieuwe garantie!

Kantoor te Drenthe

Kantoorinrichting van hoge kwaliteit

Wanneer je een kantoor in Drenthe door .pet laat inrichten, wil je er lang van kunnen genieten! Daarom staat duurzaamheid bij ons centraal. Een creatief ontwerp, een uitstekende service en een circulaire inrichting behoren bovendien tot onze kernwaarden.

Het is ons doel dat de interieuroplossingen bijdragen aan het succes van jouw bedrijf. Het werkplezier van jouw werknemers is uitermate belangrijk voor ons!

Neem nu contact met ons op voor kantoorinrichting in Drenthe!

Zaken doen in de regio? Alex denkt graag met je mee!

Bel Alex Bel mij terug
Medewerker afbeelding