Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Kantoorinrichting Friesland

Wil je een circulaire, moderne kantoorinrichting? Friesland is voor ons om de hoek! .pet projectinrichters is dé specialist op het gebied van de inrichting van kantoren in het Noorden. Vanwege onze ligging zijn we vanuit Friesland goed bereikbaar.

Laat jouw kantoor inrichten door de specialisten van .pet, want dan staan de sfeer en de daarbij passende kantoormeubelen voorop. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van vitale werkomgevingen, met ergonomische oplossingen en aandacht voor akoestiek.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe kantoorinrichting in Friesland? Kom eens bij ons langs, dan
bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Kantoorinrichting in Friesland

Kantoorinrichting in Friesland door .pet projectinrichters

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we jouw kantoorinrichting het beste kunnen verzorgen.

Bekijk onze reeds afgeleverde projecten om een idee te krijgen wat wij voor jou kunnen betekenen.

Jouw wensen centraal
Gedurende het proces staan jouw wensen centraal. Daarom krijg je één vast aanspreekpunt, die ondersteund wordt door een team van specialisten. Iemand die jou gedurende het hele proces begeleidt. Zo kun jij jezelf bezighouden met waar je écht goed in bent, namelijk de dagelijkse reguliere werkzaamheden voor jouw kantoor in Friesland.

Bij .pet weet je altijd waar je aan toe bent. We zijn transparant, eerlijk en enthousiast. Wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Kantoor ingericht Friesland


Circulaire inrichting van jouw kantoor in Friesland

Bij .pet gebruiken we kantoormeubilair opnieuw. Dit noemen we ook wel circulair inrichten. Uiteraard controleren we de meubelen eerst, waarna we (indien nodig) technische- of cosmetische aanpassingen doen.

Natuurlijk hoort er bij hernieuwd meubilair ook een vernieuwde garantieperiode, voor het geval er toch iets kapot gaat.

Kantoor projectinrichting Friesland

Meer informatie aanvragen
Meer informatie over duurzame kantoorinrichting? Dat lees je hier. Bovendien vertellen onze specialisten je graag meer. Neem contact op!


Alles begint met een goed plan

Wil jij jouw kantoorinrichting in Friesland nieuw leven inblazen? Dan is het belangrijk om te starten met een duidelijk plan. Zonder een dergelijk plan komen we namelijk nergens. Het belangrijkste is, dat de nieuwe inrichting van het kantoor feilloos aansluit op de identiteit van jouw bedrijf.

Slimme oplossingen
Met onze slimme interieuroplossingen creëren we een doeltreffende, vitale werkomgeving. Niks is ons te gek, dus durf te dromen!

Ingericht kantoor FrieslandHaal het optimale uit jouw werkomgeving met .pet

Een kantoor optimaal inrichten doen wij door:

  • Veel aandacht te besteden aan gezond werken op kantoor. Dit doen we onder andere door flexibele zit-sta bureaus en bureaustoelen op maat aan te bieden.
  • Goede akoestiek te verzorgen. Dit zorgt voor rust en comfort.
  • Circulaire inrichting.
  • Duurzaamheid in de breedste zin van het woord aan te bieden: niet alleen in de inrichting, maar ook in de levensduur van onze relatie met jou.

Of je nou op zoek bent naar kantoorinrichting voor jouw kantoor in Joure, Leeuwarden, Sneek, Drachten of een andere plaats in Friesland, .pet staat voor jou klaar. Ook voor kantoorinrichting in Groningen en Drenthe kan je bij ons terecht.Kantoorinrichting Friesland: klaar voor de start?

Neem dan contact op met .pet!

Onze specialisten verzorgen een duurzame, eigentijdse kantoorinrichting van hoogstaande kwaliteit. Naast kantoorinrichting specialiseren wij ons tevens in zorginrichting, schoolinrichting, horeca inrichting en andere projectinrichting.

Project en kantoorinrichting Friesland

Ben je op zoek naar dé partner voor kantoorinrichting in Friesland? Neem dan contact met ons op!

Zaken doen in de regio? Alex denkt graag met je mee!

Bel Alex Bel mij terug
Medewerker afbeelding