Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Kantoorinrichting Groningen

Ben je op zoek naar kantoorinrichting in Groningen? Dan ben je bij ons kantoor in Hoogeveen aan het juiste adres! Wij zijn goed bereikbaar vanuit alle noordelijke provincies en bedienen dan ook veel opdrachtgevers in het noorden. 

Wij zijn gespecialiseerd in projectinrichting voor verschillende doeleinden. Wij verzorgen inrichting voor overheidsinstellingen, zorginrichting en schoolinrichting. Daarnaast verzorgen we ook de inrichting voor bedrijven.

Wij voorzien de gewenste ruimtes van de juiste kantoormeubelen en sfeer. Zo creëren we een vitale werkomgeving waarbij we rekening houden met akoestiek en adviseren we over ergonomische oplossingen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

kantoormeubilair

Kantoorinrichting in Groningen en omgeving door .pet!

Wij zijn al jarenlang dé partner op het gebied van inrichten. Wij hebben dan ook al vele kantoor inrichtingen succesvol mogen realiseren. Jouw wensen staan bij ons altijd centraal.

Wij zijn jouw partner tijdens het gehele inrichtingsproces. Hierbij zullen we je zoveel mogelijk ontzorgen, zodat jij je gewoon kunt bezighouden met de normale bedrijfsactiviteiten.

inrichting van het kantoor

Wat je van ons kunt verwachten?
Een vaste contactpersoon die je project van a tot z begeleidt, ondersteund door een enthousiast en professioneel team specialisten. Dit doen wij altijd met eerlijke en transparante communicatie en duidelijke afspraken.

Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent. Een goede werkomgeving zorgt voor tevreden werknemers. Wij zorgen er bovendien voor dat de werkomgeving voldoet aan de Arbowet.


Een plan op maat

We starten altijd met een plan. Met een duidelijke missie gaan we aan de slag. Door middel van slimme interieuroplossingen creëren we een doeltreffende werkomgeving.

We gaan geen uitdaging uit de weg!
We zorgen ervoor dat het interieur van het kantoor naadloos aansluit bij de identiteit van onze opdrachtgevers. Een klein kantoor inrichten of juist een hele grote organisatie? Wij gaan geen uitdaging uit de weg! Vanzelfsprekend werken we niet alleen in Groningen. Ook voor bijvoorbeeld kantoorinrichting in Friesland en Drenthe kan je bij ons terecht.

Benieuwd naar onze kantoorinrichting inspiratie? Neem contact met ons op voor de mooiste ideeën!

kantoormeubelen


Vitale werkomgeving

Bij de inrichting van een kantoor komt heel wat kijken. Denk bijvoorbeeld aan de akoestiek en het verzorgen van een vitale werkomgeving. Wij zorgen door middel van de juiste kantoorinrichting dat werknemers hun werk goed en gezond kunnen uitvoeren.

Gezond werken
We bieden een diversiteit aan oplossingen waarbij we veel aandacht schenken aan gezond werken. Of het nu gaat om de kantine inrichting, inrichting van je bedrijfsrestaurant of het inrichten van de kantoorruimte.

Of om een flexibele werkplek, een aangepaste bureaustoel op maat, een belruimte of een vergaderzaal. Wij gaan op zoek naar passende oplossingen!

projectinrichting kantoorAkoestiek

Bij kantoorinrichting maken we gebruik van modern en duurzaam kantoormeubilair. Zo weet je zeker dat je er jarenlang plezier van hebt. Daarnaast is akoestiek in de verschillende ruimtes van groot belang. Goede akoestiek zorgt voor rust en comfort.

Akoestische wanden
Wij weten als geen ander akoestische problemen op te lossen. Iedere situatie heeft een ander soort oplossing nodig. Een oplossing kan bijvoorbeeld inhouden dat we akoestische wanden plaatsen.

Wij zorgen ervoor dat problemen als slechte verstaanbaarheid of vervelende galm tot het verleden behoren.

kantoor projectinrichting

SecondLife en Circulair inrichten

Voor een duurzame inrichting maken we gebruik van SecondLife meubilair. Dit is gebruikt meubilair dat zowel ReUse als Refurbish kan zijn. ReUse kantoormeubilair is gecontroleerd en wordt zonder aanpassingen opnieuw gebruikt.

Refurbish
Bij Refurbish gaan we een stapje verder. Hierbij kunnen we zowel cosmetische als technische aanpassingen doen. Bij hernieuwde kantoormeubelen hoort natuurlijk ook een nieuwe garantie, hier kan je bij ons dan ook op rekenen!

kantoor inrichtingen

Hoge service & kwaliteit

Wanneer je kiest voor .pet dan kies je voor eigentijdse en duurzame kantoorinrichting van uitmuntende kwaliteit. Wij zijn pas tevreden wanneer onze interieuroplossingen ook daadwerkelijk bijdragen aan het succes van onze opdrachtgevers.

Creatief & Duurzaam
Bij ons staan een aantal zaken altijd centraal: creatieve ontwerpen, uitstekende service en een duurzame en/of circulaire inrichting. Duurzaamheid betekent voor ons niet alleen een duurzame inrichting, maar ook een duurzame relatie met onze opdrachtgevers.

duurzame kantoormeubelen

Ben je op zoek naar dé partner voor kantoorinrichting in Groningen? Neem dan contact met ons op!

Zaken doen in de regio? Alex denkt graag met je mee!

Bel Alex Bel mij terug
Medewerker afbeelding