Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Kantoorinrichting Zeewolde

Zoek je naar een goede partij voor kantoorinrichting? Zeewolde heeft een centrale ligging in het land, waardoor het een belangrijke positie heeft verworven in ondernemend Nederland. In Zeewolde zijn verschillende industrie- en kantoorgebieden opgedoken, zoals Trekkersveld, Hosterparc en Schepenveld. Op iets meer dan een uur afstand rijd je via de A28 vanaf Zeewolde naar .pet projectinrichters: dé specialist op het gebied van kantoorinrichting.

Bij .pet projectinrichters vind je verschillende uitingen van projectinrichting, waaronder kantoorinrichting en ergonomische kantoormeubelen. Passende meubelen, ergonomische oplossingen, de juiste uitstraling en akoestiek staan bij de inrichting van jouw kantoor voorop.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent kantoorinrichting in Zeewolde? Neem contact op met onze specialisten, of kom eens langs!


.pet projectinrichters: de specialist in kantoorinrichting in Zeewolde

Bij .pet projectinrichters staan duurzame inrichtingsoplossingen voorop. Sinds 1857 zijn we al actief met verschillende uitingen op het gebied van projectinrichting. Wij weten dus als geen ander hoe jouw kantoorinrichting in Zeewolde moet worden verzorgd.

Wanneer je kiest voor .pet als jouw projectinrichter kun je rekenen op het volgende:

  • Eén vast aanspreekpunt gedurende het hele proces
  • Complete ontzorging op het gebied van kantoorinrichting
  • Transparante, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken
  • Een kantoorinrichting die compleet aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf
  • Een enthousiast, specialistisch en professioneel team
  • Kantoormeubelen die voldoen aan de Arbowet
  • Circulaire oplossingen

Maak een afspraak om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

specialist in kantoorinrichting in zeewolde en omgeving

Creëer een optimale werkomgeving met de juiste kantoorinrichting

Een optimale werkomgeving is van belang om goed te kunnen presteren. Wij zorgen daarom voor flexibele werkplekken, belruimtes en bureaustoelen op maat. Voor een optimale concentratie zorgen wij dat de akoestiek in het kantoor juist is. Gegalm in de gangen, rumoerige kantoren en slechte verstaanbaarheid zijn voorgoed voorbij.

Omdat wij ook graag denken aan de toekomst, gebruiken wij oud meubilair opnieuw! Circulair inrichten is helemaal van nu, anno 2020/2021. We gebruiken de oude meubelen van de kantoorinrichting in Zeewolde opnieuw. Uiteraard controleren we deze meubelen eerst, om vervolgens cosmetische- en technische aanpassingen te doen.

Ben je benieuwd welke projecten wij reeds gerealiseerd hebben? Neem hier dan eens een kijkje. Of het kantoor nu geschikt moet zijn voor 2 of 3000 man, of je een start-up bent of een grote corporate, .pet projectinrichters zorgt ervoor dat jouw wensen feilloos aansluiten op het interieur!

optimale werkomgeving in zeewolde creëren met de juiste inrichting

Kom langs vanuit Zeewolde voor een inspiratiegesprek!

Is jouw kantoor in Zeewolde aan een nieuwe inrichting toe? Neem dan contact op met .pet! Naast diverse kantoorinrichtingen, specialiseren wij ons tevens in zorginrichting, schoolinrichting en horeca inrichting. Ons enthousiaste, specialistische team staat altijd voor jou klaar. Neem telefonisch contact op door te bellen naar 058 26 51 31, of door te mailen naar info@petprojectinrichters.nl.  

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw kantoorinrichting in Zeewolde? .pet helpt je graag!

kom eens langs!