Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Kantoorinrichting Zwolle

Zoek je naar kantoorinrichting in Zwolle? Dan ben je bij .pet projectinrichters aan het juiste adres! In een half uurtje rijd je van Zwolle naar onze grote showroom en kantoor winkel. Vanwege onze ligging aan verschillende snelwegen zoals de A28 en de A37 zijn we goed bereikbaar vanuit de noordelijke provincies.

Bij ons vind je kantoorbenodigdheden, kantoormeubelen en andere onderdelen van projectinrichting. We houden ons bezig met de inrichting van jouw kantoor, waarbij de juiste sfeer en passende kantoormeubelen voorop staan. In een vitale werkomgeving staan akoestiek en ergonomische oplossingen hoog in het vaandel.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor kantoorinrichting in Zwolle? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, of kom eens langs!


Kantoorinrichting in Zwolle door .pet!

Door de jaren heen hebben wij al diverse kantoorinrichtingen mogen verzorgen en weten we dus als geen ander hoe wij jou het beste kunnen helpen. Jouw persoonlijke wensen staan bij ons centraal. Gedurende het proces zullen we jou zoveel mogelijk ontzorgen en krijg je bij ons één vast aanspreekpunt. Hierdoor kun jij je gewoon bezig houden met de dagelijkse bedrijfsactiviteiten.

Wij onderscheiden ons met eerlijke, transparante communicatie en duidelijke afspraken. Ons team is specialistisch, enthousiast en professioneel. Hiernaast zorgen wij dat de nieuwe kantoormeubelen en -omgeving in jouw kantoor in Zwolle aan de Arbowet voldoen.

kantoorinrichting in Zwolle

Een kantoor inrichten start met een plan

Het inrichten van jouw kantoor starten we altijd met een plan. Zonder plan en een duidelijke missie komen we namelijk nergens. Wij gaan op zoek naar slimme interieuroplossingen en creëren hiermee een doeltreffende werkomgeving.

Het belangrijkste is, dat de identiteit van jouw bedrijf in Zwolle naadloos aansluit op de inrichting van jouw kantoor. Geen uitdaging is ons te gek en we zijn pas tevreden wanneer we een doeltreffende werkomgeving hebben gecreëerd, welke compleet aansluit bij jouw wensen.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Natuurlijk helpen we je ook graag met bijvoorbeeld kantoorinrichting in Groningen en Drenthe.

kantoorinrichting voor een optimale werkomgeving

Kantoorinrichting voor een optimale werkomgeving

Een kantoor optimaal inrichten doen wij op de volgende manier:

  • Een vitale werkomgeving creëren. Gezond werken is erg belangrijk en hier besteden wij dan ook veel aandacht aan. Zo verzorgen we een flexibele werkplek, bureaustoelen op maat en goede belruimtes.
  • Goede akoestiek verzorgen. Dit zorgt voor rust en comfort. Wanneer je problemen ondervindt met de akoestiek van het gebouw, weten wij als geen ander hoe we hiermee om moeten gaan. Slechte verstaanbaarheid en gegalm door de gangen zijn verleden tijd.
  • Het circulair inrichten van het kantoor in Zwolle. We gebruiken oud kantoormeubilair opnieuw! Uiteraard na goede controle en indien nodig met cosmetische- of technische aanpassingen aan de meubelen. Bij circulaire meubelen hoort natuurlijk ook een nieuwe garantieperiode.
  • Hoge kwaliteit en een goede service bieden. Bij .pet ben je verzekerd van een eigentijdse en duurzame kantoorinrichting. Duurzaamheid bieden wij in de brede zin van het woord: duurzaamheid verwijst hier niet alleen naar de inrichting, maar tevens op de duur van de relatie.

Maak een afspraak en kom langs om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

kantoorinrichting door pet

Kom vanuit Zwolle langs voor een inspiratiegesprek

Zoek je naar een ervaren, enthousiaste projectinrichter voor jouw kantoor in Zwolle? Neem dan contact op met .pet! Naast kantoorinrichting zijn we tevens gespecialiseerd in schoolinrichting en zorginrichting. Ben je benieuwd welke projecten wij reeds gerealiseerd hebben op het gebied van kantoorinrichting? Neem hier dan een kijkje!

Zoek je naar dé partner in kantoorinrichting in Zwolle? Neem dan contact op met .pet! Wij denken graag met je mee.