Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Projectinrichting Assen

Ben je geïnteresseerd in projectinrichting voor Assen? Je vindt inspiratie in de showroom van .pet projectinrichters op slechts een klein half uur rijden vanaf Assen. Ons pand is door de gunstige ligging aan de A28 en de A37 goed bereikbaar.

.Pet is actief in verschillende sectoren. Wil je het interieur van jouw school aanpakken? Wij voorzien zowel hogescholen als middelbare scholen en basisscholen van een geschikte schoolinrichting.

Is jouw kantoor toe aan nieuw meubilair? Dan is onze complete dienstverlening voor kantoorinrichting een interessante optie. We zijn tevens gespecialiseerd in zorginrichting voor zorginstellingen voor ouderen en in horeca-inrichting voor bijvoorbeeld restaurants, cafés of bars. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen doen? Neem snel contact met ons op. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jouw projectinrichting in Assen.

Ben je geïnteresseerd in de herinrichting van jouw organisatie? Schakel dan .pet projectinrichters in!

Projectinrichting Assen

Duurzame projectinrichting in Assen

Samen bereiken we een betere toekomst door verspilling tegen te gaan. Daarom specialiseren wij ons in circulaire projectinrichting, ook voor organisaties in Assen. Dit betekent dat we grondstoffen en producten hergebruiken door ze nieuw leven in te blazen.

Je kunt ervoor kiezen om tweedehands meubelen te hergebruiken als ReUse product, waarbij de oude staat behouden blijft. Of ga voor een nieuw uiterlijk en kies voor ReFurbish, zodat de nieuwe meubels goed aansluiten bij het huidige interieur.

duurzame projectinrichting assen

Bij .pet projectinrichters richten we ons al meerdere jaren op een duurzame en circulaire manier van projectinrichting. Assen is één van de steden waar wij onze creativiteit en vooruitstrevende visie tot uiting brengen.

Duurzaamheid gaat bij ons verder dan het inrichten alleen. We streven naar een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers.


Een op maat gemaakte inrichting voor ieder project in Assen

Het is belangrijk dat jouw project in Assen naar wens wordt ingericht. Daarom is het voor ons belangrijk om onze opdrachtgevers te leren kennen. We halen inspiratie uit de samenwerking met de klant. Het is ons streven om de inrichting naadloos aan te laten sluiten op de identiteit van jouw bedrijf.

Ieder traject start met een creatieve sparringsessie waarin we de mogelijkheden voor het ontwerp bespreken. We verwerken de ideeën in een plan en geven door middel van 3D-tekeningen en interactieve ontwerpen een impressie van het eindproduct.

Ben je benieuwd naar de opties voor voor jouw organisatie in Assen? Onze projectinrichters gaan graag met je in gesprek om je meer te vertellen over de mogelijkheden bij .pet. 

op maat gemaakte inrichting

Wat kun je van .pet verwachten?

Je kunt altijd rekenen op de beste service,. Of we nu een school in Assen van nieuw meubilair voorzien of de akoestiek in een kantoor verbeteren, wij gaan voor het complete plaatje. Daarom hebben we het volgende voor jou in petto:

  • Gepersonaliseerd plan voor een unieke en creatieve inrichting;
  • Slim hergebruik van bestaand meubilair;
  • Vooruitstrevende manier van werken met duurzame producten;
  • Op de hoogte van de nieuwste trends;
  • Persoonlijk contact via één vast aanspreekpunt;
  • Inrichting op basis van jouw wensen, met oog voor vitaliteit en welzijn;
  • Een inrichting die past bij de identiteit van jouw organisatie.

Wij staan gedurende het hele traject voor je klaar, zodat je er geen omkijken naar hebt. Uiteraard behoud jij de regie over de projectinrichting in Assen. Wij verwerkelijken jouw wensen.

Wat kun je verwachten van Pet

Plan nu een inspiratiegesprek

Bij .pet projectinrichters kun je rekenen op een gepassioneerde partij met meerdere jaren ervaring op het gebied van inrichting. Neem hier gerust een kijkje bij onze eerdere projecten om een beeld te krijgen van de mogelijkheden.

We helpen je graag bij de inrichting van jouw kantoor, school, horeca of zorginstelling. Benieuwd naar de mogelijheden? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. We vertellen je graag wat we kunnen betekenen op het gebied van projectinrichting in Assen. 

plan een gesprek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor projectinrichting in Assen? Vraag meer informatie aan!

Zaken doen in de regio? Alex denkt graag met je mee!

Bel Alex Bel mij terug
Medewerker afbeelding