Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Projectinrichting Drenthe

Op het gebied van projectinrichting in Drenthe is .pet projectinrichters een slimme keuze.

Met onze duurzame en creatieve werkwijze hebben we al tal van bedrijven en instellingen in de provincie Drenthe geholpen.

We zijn breed inzetbaar in onder meer zorginrichting, schoolinrichting, horeca inrichting en kantoorinrichting. Onze specialiteit is circulair inrichten, waarbij we materialen hergebruiken om het milieu te helpen.

De basis van elk project is natuurlijk een ijzersterk plan. Samen met jou ontwikkelen we een plan dat perfect aansluit bij je wensen. Gedurende het inrichtingsproject kan je rekenen op maximale ontzorging.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, organisatie of instelling?

Neem nu contact op als je meer wil weten over projectinrichting in Drenthe door .pet projectinrichters. We zijn benieuwd naar je wensen!


Is het tijd voor een herinrichting? .pet projectinrichters helpt je met een ijzersterk plan en een duurzame werkwijze.

projectinrichting-drenthe-scholen

Projectinrichting Drenthe: focus op duurzaamheid

De identiteit van jouw bedrijf vormt de basis voor ons ontwerp. Het is dan ook logisch dat we eerst uitgebreid de wensen van jou als opdrachtgever in kaart gaan brengen.

We gaan voor je experimenteren met kleuren en materialen, zodat je een indruk krijgt van mogelijkheden.

Om jou een goed beeld te geven van onze ideeën, werken we met handige technische hulpmiddelen. Denk aan 3D tekeningen en interactieve visualisaties.

projectinrichting-uitbesteden-drenthe

Circulair inrichten
Wij bieden bovendien extra meerwaarde door circulair in te richten.

Waar mogelijk passen we het gebruik van zogenaamde SecondLife meubelen toen. Dit meubilair is uiteraard volledig gereviseerd voor hergebruik.

Wil je op een duurzame manier aan de slag met projectinrichting?

Drenthe kent tal van instellingen en bedrijven die jou voorgingen. Neem nu contact op met .pet projectinrichters, dan bespreken we de mogelijkheden met jou.


Wat wij voor jou in petto hebben?

• Een vast aanspreekpunt gedurende het project

• Vernieuwende en verfrissende ideeën

• Advies over slim en duurzaam hergebruik van je eigen meubilair

• Een plan geïnspireerd op de laatste trends

• Een creatief en uniek ontwerp

• Volledige focus op jouw wensen

• Een concept dat perfect aansluit bij je identiteit

projectinrichter-drenthe

Oog voor detail

Bijna elk project dat we uitvoeren in Drenthe is anders. We doen de projectinrichting voor scholen, bedrijven, zorginstellingen en meer. Elke ruimte heeft zijn eigen functie, waardoor we rekening houden met talloze factoren.

Belangrijke factoren zijn bijvoorbeeld akoestiek, ergonomie en licht. We zorgen ervoor dat een ruimte niet alleen fraai oogt, maar ook functioneel is. Elk project dat wij opleveren voldoet volledig aan de geldende ARBO wetgeving.

Of het nu een ontvangstruimte, stilteruimte of vergaderzaal betreft, de inrichting moet altijd aansluiten bij het doel van de ruimte. Daarom letten wij op de kleinste details, als we jou gaan helpen met projectinrichting in Drenthe.

Breng een bezoek aan onze Conceptstore in Hoogeveen, waar we je de laatste ontwikkelingen en oplossingen op het bied van duurzaam inrichten kunnen laten zien.

projectinrichting-drents-kantoor

Onze ervaren projectinrichters helpen je met elk type ruimte. Neem direct contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Zaken doen in de regio? Alex denkt graag met je mee!

Bel Alex Bel mij terug
Medewerker afbeelding