Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Projectinrichting Friesland

Ben je op zoek naar projectinrichting in Friesland? Maak kennis met .pet projectinrichters! Wij hebben jarenlange ervaring in het vak. We zijn gespecialiseerd in het circulair en duurzaam inrichten van kantoorpanden, zorginrichtingen, horeca inrichting en schoolinrichting.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Met ons creatieve brein ontzorgen wij jou graag in het gehele proces. Alvorens het project van start gaat, stellen we samen met jou een plan op. Een geslaagd project begint namelijk bij een goede samenwerking.

Projectinrichting in Friesland begint bij .pet projectinrichters!


Circulaire en duurzame projectinrichting in Friesland

We zijn gespecialiseerd in horeca inrichting, in kantoorinrichting, schoolinrichting van zowel basisscholen als middelbare scholen en zorginrichting van zorginstellingen. Wij vinden het belangrijk dat onze projectinrichtingen feilloos aansluiten bij de identiteit van jouw bedrijf. 

Jouw persoonlijke wensen worden door middel van een gezamenlijke sparringsessie in kaart gebracht. In dit proces wordt er geëxperimenteerd met verschillende materialen en kleuren.

Na afloop van deze sparringsessie wordt een plan van aanpak opgesteld. Dit kan bestaan uit interactieve uitingen, 3D tekeningen, of uit een andere creatieve uiting. Op deze manier geven we jou een zo duidelijk mogelijk idee van de uiteindelijke projectinrichting van jouw pand in Friesland.

duurzame projectinrichting in Friesland

.pet projectinrichters: inrichten in Friesland met een missie

Wij realiseren doeltreffende oplossingen voor werken en ontmoeten. Het succes en de identiteit van onze klanten staat voorop!

Om overzicht te houden, is één persoon je aanspreekpunt. Deze persoon is de projectleider van jouw projectinrichting. Op deze manier verloopt de communicatie soepel en weet je altijd waar je aan toe bent. Natuurlijk houd je zelf de regie in handen.

in friesland projecten inrichten met een missie

Wat kun je van ons verwachten?

Wanneer je jouw project in Friesland laat inrichten door .pet projectinrichters kun je rekenen op het volgende:

  • Originele, vernieuwende ideeën en producten;
  • Feilloze vertaling van de bedrijfsidentiteit naar het eindproduct;
  • Een creatief ontwerp op maat;
  • De laatste trends worden in acht genomen;
  • Je houdt zelf de regie in handen;
  • Een inrichting die voldoet aan de eisen die de ARBO wet stelt;
  • Eén aanspreekpunt;
  • Slim, duurzaam hergebruik van de huidige inrichting.

wat kun je van ons verwachten?

Op zoek naar een partner voor jouw projectinrichting? Neem contact op met onze specialisten!

Neem contact op met één van onze specialisten voor meer informatie, of om een sparringsessie te plannen! Neem contact met ons op door te mailen naar info@petprojectinrichters.nl, of door te bellen naar 0528 – 265131.

Neem contact op met ons over de mogelijkheden van projectinrichting in Friesland!