Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Projectinrichting Zwolle

Ben je op zoek naar een partij voor projectinrichting in Zwolle? Dan zijn wij er voor jou. In slechts 40 minuten rijden vanaf .pet projectinrichters zijn bij jouw organisatie in Zwolle. Wij staan voor jou klaar als deskundige in projectinrichting.  

Door de goede verbinding met de randstad en de rest van Nederland begint ook Zwolle steeds populairder te worden onder ondernemers. Zodoende bestaan er meerdere bedrijventerreinen, zoals: Hessenpoort, Marslanden, Voorst en De Vrolijkheid. Volop ruimte om nieuwe kantoren in te richten!

Je kunt bij ons terecht voor verschillende diensten, waaronder de inrichting voor zorginstellingen; schoolinrichting; horeca-inrichting en de inrichting van overheidsinstellingen.

Duurzaamheid en circulariteit staan bij ons centraal. Daarom voeren wij de projecten duurzaam uit. In overleg zoeken we naar de gewenste oplossing voor de inrichting van jouw organisatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de inrichting van jouw project in Zwolle? Lees dan verder.  

Weten wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van projectinrichting in Zwolle? Vraag een kennismakingsgesprek aan!

projecten inrichten in Zwolle

Specialistische projectinrichting in Zwolle

.Pet projectinrichters heeft veel ervaring op het gebied van projectinrichting. Zwolle is één van de steden waar wij onze uitgebreide diensten aanbieden. Wij streven niet alleen naar creativiteit en duurzaamheid in ons werk, maar we investeren ook in een duurzame relatie met onze klanten. Daarom kunt u bij .pet rekenen op de beste service. Wij staan garant voor:

  • Een vast contactpersoon tijdens de uitvoering van het project;
  • Complete ontzorging van begin tot eind;
  • Duidelijke afspraken en transparante communicatie;
  • Een team met passie voor het vak;
  • Inrichting die bijdraagt aan het imago van de organisatie;
  • Projectinrichting die vitaliteit en welzijn van medewerkers bevordert;
  • Circulaire oplossingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact met ons op. Dan bespreken we gezamenlijk de mogelijkheden.

specialistische projectinrichting in zwolle


Ontdek wat er mogelijk is voor jouw project

We vinden het belangrijk dat onze klanten voor een lange tijd kunnen genieten van hun kantoorruimte, restaurant of schoolgebouw. Daarom maken we aan de start van een project afspraken omtrent de verwachtingen. Tijdens het project  word je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan.

Samen bereiken we het beste resultaat. Voordat we aan de slag gaan met het advies en de inrichting, nodigen we je uit voor een creatieve sessie, waarin we alle wensen vastleggen. Dan is de beurt aan ons. We stellen het projectplan op en geven je met behulp van 3D-tekeningen en interactieve visualisaties een goede impressie van het ontwerp. Gedurende het gehele project werken we nauw samen met jouw organisatie.   

wat is er mogelijk voor jouw project

Onze diensten zijn gericht op de toekomst

Bij .pet projectinrichting dragen we bij aan een betere toekomst. Daarom geven wij meubilair een tweede leven. We staan voor circulair inrichten. Hergebruik verlaagt niet alleen verspilling, maar het zorgt er ook voor dat er minder grondstoffen nodig zijn voor nieuwe meubels.

Wij bieden twee opties voor de projectinrichting: ReUse en ReFurbish. ReUse meubilair wordt na een uitgebreide cosmetische en technische controle opnieuw ingezet, zonder dat er aanpassingen zijn toegebracht. ReFurbish gaat een stapje verder. Hierbij worden bestaande meubels van een nieuw uiterlijk voorzien, zoals een nieuwe bekleding of een ander tafelblad.

De meubelen controleren wij altijd op cosmetisch en technisch gebied. Zo ben jij gegarandeerd zeker van de beste kwaliteit! .pet projectinrichters maakt werk van jouw duurzame interieur in Zwolle. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag mee over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

toekomstgerichte-inrichting-voor-projecten

Ontdek de mogelijkheden voor uw onderneming in Zwolle

Heb je een project in Zwolle dat een nieuwe inrichting kan gebruiken? Een nieuw kantoor, een andere indeling van de school of nieuw concept voor een restaurant? Bij .pet projectinrichters zoeken we samen naar de perfecte oplossing. Zo komen we samen met jou tot een op maat gemaakt plan. Benieuwd naar ons werk? Neem een kijkje in onze projecten. Hier delen we projecten die we al gerealiseerd hebben

Wij ontzorgen jou volledig en gaan voor de beste service. .pet projectinrichters staat vanaf het begin tot de oplevering voor jou klaar.  Zo ontvang jij een team met de kennis en creativiteit om jouw projectinrichting in Zwolle tot een succes te maken!

Ontdek de mogelijkheden in Zwolle

Zoek jij een ervaren partner voor projectinrichting in Zwolle? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Zaken doen in de regio? Alex denkt graag met je mee!

Bel Alex Bel mij terug
Medewerker afbeelding