Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Schoolinrichting

Eén van de expertises van .pet projectinrichters is schoolinrichting. Het inrichten van een school stopt niet bij een klaslokaal inrichten, wij kijken verder! Wanneer we ons bezig houden met de inrichting zijn ook andere ruimtes, zoals een lerarenkamer, kantine of mediatheek, heel belangrijk.

Als schoolinrichter zorgen wij ervoor dat de inrichting het onderwijs ondersteunt. We creëren ruimtes die zowel docenten als leerlingen inspireren en motiveren.

Wij hebben aandacht voor jouw wensen met betrekking tot het interieur van je school; want zoals leerlingen hun aandacht nodig hebben bij het leren, heeft de school aandacht nodig bij haar inrichting!

Ook na het voltooien van de inrichting van je school blijven we in gesprek. We volgen de ontwikkelingen binnen het onderwijs. We adviseren je wanneer evolutie van onderwijsconcepten vragen om aanpassingen van het inrichtingsconcept.

Inrichting bij scholen

Altijd een passend en uniek ontwerp voor jouw schoolinrichting

Samen met jou kijken wij naar iedere ruimte. Zo stellen wij per ruimte randvoorwaarden op waarbij we rekening houden met de functie van de ruimte. Ook informeren we of er speciale wensen zijn wat betreft het kleurgebruik, de verlichting of de akoestiek.

Wij zijn ervan overtuigd dat de schoolkeuze van leerlingen deels beïnvloed wordt door het interieur. Onze inrichtingen passen daarom volledig bij de belevingswereld van de student, maar tegelijkertijd ook bij die van de docent. Wij zullen de school inrichten volgens de laatste trends: een combinatie van onze creativiteit en jouw wensen.

projectinrichting bij scholen

Of het nu gaat om de inrichting van een klaslokaal op de basisschool – zoals een kleuterklas, de klasinrichting van de bovenbouw van een middelbare school, het hoger onderwijs

of universiteitsgebouwen. Wij denken graag met je mee. Ben je opzoek naar een expert in onderwijsinrichting? Neem dan contact met ons op!


Inrichting van de kantine

Wanneer we ons bezig houden met schoolinrichting richten we ons op meerdere ruimtes en functionaliteiten.

Zo is het belangrijk dat de kantine/aula er uitnodigend uitziet omdat deze plek een ontspannende functie heeft. Er mag daarom best wat extra aandacht aan worden besteed.

We zorgen voor de juiste afwisseling van meubilair. Je kunt hierbij denken aan een combinatie van statafels, lage tafels of loungehoeken.

projectinrichting voor middelbare school

We creëren een plek waar studenten lekker kunnen eten en ontspannen met studiegenoten. De ruimte wordt zo ingericht dat deze buiten de pauze om gebruikt kan worden als studie omgeving.

Geïnteresseerd in andere vormen van projectinrichting, zoals horeca inrichting of zorginrichting? Zie de achterliggende pagina voor meer informatie.


Inrichting van de lerarenkamer

De lerarenkamer is een plek waar gegeten en gewerkt wordt, maar waar ook regelmatig overleg plaatsvindt. Het is dus belangrijk dat deze ruimte op multifunctionele wijze wordt ingericht.

Wij ontwerpen een ruimte waar docenten de mogelijkheid hebben om elkaar te ontmoeten en te ontspannen, maar tevens ongestoord kunnen werken of een les voorbereiden.

Een goed idee begint altijd met een goed gesprek. Wij verdiepen ons in jouw wensen en ontwerpen aan de hand daarvan een creatief inrichtingsconcept.

schoolinrichting universiteit


Schoolinrichting uitbesteden aan .pet projectinrichters

Alleen het allerbeste resultaat is voor ons goed genoeg. Wij zorgen ervoor dat de inrichting volledig aansluit bij de identiteit van de organisatie. Dit begint bij het ontwerp en uit zich uiteindelijk in een unieke en duurzame inrichting.

We creëren een omgeving waar leerlingen en docenten kunnen leren en geïnspireerd raken. Besteedt je projectinrichting uit aan .pet projectinrichters en je kunt rekenen op:

  • • Een creatief, uniek en duurzaam ontwerp
  • • Een versterkte identiteit dankzij onze inrichting
  • • Optimale service van ontwerp tot realisatie en zelfs daarna
  • • Jouw wensen die centraal staan

Met onze ervaring en expertise ontwerpen wij een plan op maat. Hierbij speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Bekijk hier de onderwijsprojecten met informatie en foto’s van de projecten die wij hebben afgerond om te zien hoe wij werken.

inrichting bij hogere school

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op voor schoolinrichting!

Op zoek naar een schoolinrichting waarin elke leerling zich thuis voelt? Alex denkt graag met je mee.

Bel Alex Bel mij terug
Medewerker afbeelding